![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dok chat programe, poput UserPlane su uobičajene, a većina njih izgleda da trčanje užasno spor kad se unutar web stranici koja ima bilo kakve animacije. VoIP je bolji način za komunikaciju s online kupci? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, to ograničava spektar potencijalnih korisnika na manjine koji imaju opremu i volje da otkriju kako da ga upotrijebite. Ako želite cijeli svijet online da koristite vaš komunikacijski sustav, čuvaju je fleksibilan i minimalne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je on rekao
|
| |||
| |||
| Trebali biste koristiti VoIP kao dodatni način da komuniciramo, nije jedini način. Na taj način dobivate njegovim koristima i ne iskljuccio one koji ne koriste se. Korisnici mogu onda reći mnogo više nego što možete upisati i možete odgovarati brže previše. |
|
| |||
| |||
| Na više načina za komunikaciju nabolje. Neki ljudi više vole VoIP Definitivno ali isto toliko prezire ga. Imajući raznolikost je put za održavanje Vaših stranica učinkovita. |
|
| |||
| |||
| Nema razloga zašto ne možete koristiti VOIP uslugu vašem kraju, ali još uvijek koristite normalan broj i Tom Dick ili Harry može koristiti s dozom zvona telefona. To je ono što 90% velikih poslovnih učiniti.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Voip treba dodatno dogovorene gore post. Korisnicima nije spremna za preuzimanje hrpa programa postavite ih i onda napokon komuniciramo. A jednostavni chat program će učiniti. |
|
| |||
| |||
| Možda molimo korisnicima uzimajući osloboditi od animaciju previše. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mislim, da li ste vidjeli u zadnje vrijeme skeniranja? Usredotočiti na izradu Vaše web lokacije korisna i jednostavna, tako da ako vam postaviti telefonsku liniju ljudi neće zvati jer u svemu vrijeme potrošeno na fancy animacije ste zapostavljeni napraviti pravilan traži ili Vaše kategorije su off.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ukrasan VOIP sustav koristite normalne telefone - Jeftini pozivi everywere | serverguy | Email, VoIP & IM Razgovor | 5 | 22 listopad 2009 16:03 |
| VoIP komunikacija i WOW | Black Magic | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 7. kolovoz 2008 13:46 |
| Thread Tools | |
| |