![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בעוד תוכניות צ 'אט, כמו UserPlane, הם נפוצים, רובם נראה נורא איטי בעת הפעלת מוצב בתוך אתר שיש בו כל אנימציה. האם VoIP דרך טובה יותר כדי ליצור קשר מקוון עם הקונים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, זה מגביל את טווח של פוטנציאל המשתמשים מיעוט שיש להם את הציוד ואת רצון לגלות כיצד להשתמש בו. אם אתה רוצה את כל העולם המקוון להשתמש במערכת התקשורת שלך, וכן לשמור על גמישות מינימלי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה הוא אמר
|
| |||
| |||
| עליך להשתמש בשם VoIP נוספת דרך תקשורת, לא הדרך היחידה. ככה אתה מקבל את היתרונות ואין להוציא מכלל אלה שאינם משתמשים בו בעצמם. לאחר מכן, משתמשים יכולים לומר הרבה יותר מאשר הם יכולים להקליד ואתה יכול תגובה מהיר מדי. |
|
| |||
| |||
| ככל דרכים לתקשר טוב יותר. בהחלט יש אנשים מעדיפים VoIP אך רק כמה לבזות אותו. שמירה על המגוון הוא דרך יעילה לשמור על האתר שלך. |
|
| |||
| |||
| אין שום סיבה מדוע לא ניתן להשתמש VOIP סוף השירות שלך, אך עדיין משתמשים בדרך כלל מספר טום דיק או הארי יכול להשתמש קשר עם הטון הטלפון. זה מה 90% של עסקים גדולים לעשות.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| VoIP יש פרטים הסכימו לכתוב על ידי לעיל. משתמשים לא מוכן להוריד חבורה של תוכניות בחר אותם ולאחר מכן סוף סוף לתקשר. צ 'אט פשוטה תוכנית תעשה. |
|
| |||
| |||
| אולי בבקשה על ידי משתמשים מקבלים להיפטר של האנימציה מדי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| באתי לכאן כדי לכתוב את זה. הייתי אומר אחד בשני אתרי אינטרנט שמישות להיכשל לחלוטין, עם אחוז גבוה יותר להיות קמעונאים מקוונים. אני מתכוון, האם ראית סרוק לאחרונה? דגש על ביצוע אתר שמיש ופשוטה, ככה אם להקים קו טלפון שאנשים לא קוראים לך, כי בכל פעם שאתה ביליתי על לחבב אותך אנימציות הוזנחו ראוי לבצע חיפוש או את כל הקטגוריות ממני.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סליק VOIP המערכת באמצעות הטלפון הרגיל - זול שיחות everywere | serverguy | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 5 | 22 אוקטובר 2009 16:03 |
| תקשורת VoIP ו WOW | הקסם השחור | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 7 אוגוסט 2008 13:46 |
| שרשרת כלים | |
| |