![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nors pokalbių programas, pavyzdžiui, UserPlane, yra bendri, dauguma jų, atrodo, važiuoti siaubingai lėtai, kai įdėti į svetainę, kuri nors animaciją. Is VoIP geriau bendrauti su perkant internetu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, tai riboja galimybes naudotojams iki mažuma kurie įranga ir valios atrasti, kaip jį naudoti. Jei norite viso pasaulio internetu naudotis savo ryšių sistemą, saugo ją lankstus ir minimalus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką jis pasakė
|
| |||
| |||
| Jums reikia naudoti VoIP kaip papildomą priemonę bendrauti, o ne vienintelis būdas. Tokiu būdu jūs gaunate savo privalumus ir neatmeta galimybės, kad tie, kurie nesinaudoja patys. Vartotojai tuomet gali pasakyti, kad daug daugiau nei jie gali tipo ir jums gali atsakyti greičiau per. |
|
| |||
| |||
| Daugiau būdų bendrauti geriau. Kai kurie žmonės tikrai nori VoIP, bet tik kaip daugelis nekenčia jo. Laikydami įvairovė yra būdas išlaikyti jūsų svetainės efektyvumą. |
|
| |||
| |||
| Nėra jokios priežasties, kodėl jūs negalėsite naudotis VoIP paslauga savo pabaigos, tačiau ir toliau naudoti įprastas skaičių ir Tom Dick arba Harry galite naudoti su toninį telefono. That's what 90% didelėms įmonėms daryti.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| VoIP turėtų būti papildomai susitarta aukščiau paštu. Vartotojai nėra pasirengęs atsisiųsti krūva programų, juos sudaryti ir pagaliau bendrauti. Paprastas pokalbių programa padarys. |
|
| |||
| |||
| Galite Prašome vartotojams atsikratytų Animacijos pernelyg. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atėjau čia po šio. Norėčiau pasakyti vieną dvi tinklapis visiškai nesugeba naudoti, su didesnis procentas buvo interneto mažmenininkams. I mean, have you seen Scan pastaruoju metu? Pastangas, kad padidintų savo svetainėje naudojami ir paprasti, kad taip, jei jūs įsteigti telefono linija žmonės ne skambinti jums, nes visi laiko praleidote dėl sugalvoto animacija jums nepasirūpino padaryti tinkamą paieškos ir jūsų kategorijos yra visų ofic.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Slick VoIP system naudojant įprastą telefonai - Pigūs skambučiai Visur | serverguy | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 5 | 22 spalis 2009 16:03 |
| VoIP Ryšių ir WoW | Black Magic | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 7 rugpjūtis 2008 13:46 |
| Temos įrankiai | |
| |