![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kaut tērzēšanas programmas, piemēram, UserPlane, bieži, vairums no tiem, šķiet, darbojas briesmīgi lēns, kad jāieliek vietā, kas ir kāda animāciju. Vai VoIP labāku veidu, kā sazināties ar viņiem iepērkoties tiešsaistē? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, tas ierobežo virkne iespējamu uz lietotāju mazākums, kas ir iekārtas un gribas uzzināt, kā to izmantot. Ja vēlaties, lai visas tiešsaistes pasaulē, lai izmantotu jūsu komunikāciju sistēmu, uzturēt to elastīgu un minimāla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko viņš teica
|
| |||
| |||
| Jums vajadzētu izmantot VoIP kā papildu līdzeklis, lai sazinātos, nav vienīgais veids. Tādā veidā jūs iegūstat priekšrocības un neizslēdz tos, kuri nelieto to paši. Lietotāji var teikt tik daudz vairāk, nekā viņi var rakstīt, un Jūs varat atbildēt ātrāk too. |
|
| |||
| |||
| Citus veidus, kā paziņot labāk. Daži cilvēki noteikti priekšroku VoIP, bet tikpat daudz nicināt to. Turot daudzveidība ir veids, kā saglabāt vietnes efektivitāti. |
|
| |||
| |||
| Nav nekāda iemesla, kādēļ jūs nevarat izmantot VoIP pakalpojumu jūsu gala, bet joprojām izmantot parasto numuru un Toms Diks vai Harijs var izmantot ar touch tone tālruni. Tas ir kādi 90% lielo uzņēmumu darīt.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| VoIP jāveic papildus vienojas iepriekš pastu. Lietotāji nav gatavs lejupielādēt ķekars programmu, kas to sastādījis, un pēc tam beidzot sazināties. Vienkārša chat program to darītu. |
|
| |||
| |||
| Jūs, iespējams, lūdzu lietotājiem atbrīvojoties no animācijas too. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šeit ieradās, lai ievietotu šo. Es teiktu, ka viens no abām tīmekļa vietnēm, pilnīgi neatbilst izmantojamību, un lielāks procents ir tiešsaistes mazumtirgotājiem. Es domāju, ka tu esi redzējis Scan pēdējā laikā? Focus on padarīt Jūsu mājas lapas lietošanu un vienkāršu, tādā veidā ja tev izveidot tālruņa līniju personām nav aicinu jūs, jo visu laiku jūs pavadīts fancy animācijas jums nav izmantojusi iespēju veikt atbilstošu meklēšanu vai jūsu kategorijas visi off.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |