![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În timp ce programe de chat, ca UserPlane, sunt comune, cele mai multe dintre ele pare să ruleze foarte încet atunci când sunt introduse în interiorul unui site care nu are nici o animaţie. VoIP este o modalitate mai bună de a comunica cu cumpărătorii online? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, nu limitează gama de potenţialilor utilizatori la o minoritate, care au de echipamente şi de vointa de a descoperi cum să-l folosească. Dacă doriţi ca toată lumea online, pentru a utiliza sistemul de comunicaţii, păstraţi-l flexibil şi minimal.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce a spus el
|
| |||
| |||
| Ar trebui să utilizaţi VoIP, cu titlu suplimentar, mod de a comunica, nu în mod exclusiv. În acest fel, veţi obţine beneficiile sale şi nu exclude cei care nu o folosiţi în sine. Utilizatorii pot apoi spun atât de mult mai mult decât se poate de tip şi de a putea răspunde mai repede prea. |
|
| |||
| |||
| Cele mai multe moduri de a comunica cu atât mai bine. Unele persoane prefera VoIP, dar cu siguranţă la fel de multe dispreţuiesc acesta. Menţinerea diversităţii este modul de a vă menţine site-ul eficient. |
|
| |||
| |||
| Nu există nici un motiv de ce nu se poate utiliza un serviciu VOIP sfârşitul dvs., dar încă o utilizare normală şi numărul Tom Dick sau Harry poate fi utilizat cu un dram ton telefon. Asta e ceea ce 90% din firmele mari fac.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| VoIP suplimentare ar trebui să fie de acord cu cele de mai sus post. Utilizatorii care nu este dispus să descarce grămadă de programe set-le şi apoi în final, să comunice. Un simplu program de chat-ar face. |
|
| |||
| |||
| S-ar putea să vă rog, de utilizatori, prin eliminarea de animaţie prea. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Vreau sa spun, ai văzut-o pe Scan în ultima vreme? Focus pe site-ul dvs. de luare utilizabil şi simplu, ca un fel, dacă face înfiinţeze o linie telefonică de persoane nu va suna, pentru că în tot timpul petrecut pe fantezist animaţii vă neglijaţi de a face o căutare sau categorii sunt tot.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |