![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kým chatovacej programy, ako UserPlane, sú časté, väčšina z nich sa zdá, že beží strašne pomaly, keď umiestnený vnútri stránky, ktoré má animácie. VoIP je lepší spôsob, ako komunikovať s online nakupujúcich? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, to obmedzuje škálu potenciálnych užívateľov k menšine, ktorí majú zariadenia a vôle odhaliť, ako ju používať. Ak chcete, aby sa celý svet online používať svoj komunikačný systém, udržiava ju pružnú a minimálne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo povedal:
|
| |||
| |||
| Mali by ste ho používať VoIP ako ďalší spôsob, ako komunikovať, nie sú jediným spôsobom. Týmto spôsobom sa dostanete svoje výhody a nie je vylúčiť tých, ktorí nepoužívajú ju sami. Užívatelia potom môžu povedať oveľa viac, ako si môžete zadať a môžete odpovedať rýchlejšie taky. |
|
| |||
| |||
| Čím viac spôsobov, ako komunikovať, tým lepšie. Niektorí ľudia určite najradšej VoIP, ale len toľko, že pohrdají. Udržiavanie rôznorodosti je cesta k tomu, aby vaše stránky účinný. |
|
| |||
| |||
| Neexistuje žiadny dôvod, prečo nemôžete používať VoIP služba váš koniec, ale stále používať normálne číslo a Tom Dick Harry alebo môžete použiť s dotykovým zvonenia telefónu. To je to čo 90% veľkých podnikov robiť.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Voip potrebné ďalšie dohodnuté vyššie poštou. Užívateľov nie je ochotná stiahnuť veľa programov je zriadil a potom konečne komunikovať. Jednoduchý chatovací program urobí. |
|
| |||
| |||
| Možná prosím užívateľom zbaviť na animáciu príliš. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prišiel sem na tento post. Já bych řekl jeden z dvoch stránky úplne nepodarí použiteľnosti, s vyšším podielom je online predajcov. Chcem povedať, videl jsi Scan v poslednej dobe? Zamerajte sa na tvorbu svojej webovej stránky a jeho používania a jednoduché, tak ak si zriadila telefónnu linku ľudí nebude hovoriť, pretože v čase, keď ste všetci strávili na maškarné animácie vám zanedbávaných na riadne vyhľadávanie alebo váš kategórie sú všetky preč.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Slick VOIP pomocou bežných telefónov - Lacnejšie volanie everywere | serverguy | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 22.října 2009 16:03 |
| VoIP komunikácie a WoW | Black Magic | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 7. augusta 2008 13:46 |
| Thread Tools | |
| |