![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Док цхат програме, попут УсерПлане су уобичајене, а већина њих изгледа да трчање ужасно спор кад се унутар уеб страници која има било какве анимације. ВоИП је бољи начин за комуникацију са онлине купци? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, то ограничава спектар потенцијалних корисника на мањине који имају опрему и воље да открију како да га употребите. Ако желите цео свет онлине да користите ваш комуникациони систем, чувају је флексибилан и минималне.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је он рекао
|
| |||
| |||
| Треба да користи ВоИП као додатни начин да комуницирамо, није једини начин. На тај начин добијате његовим проистиче и не искљуццио оне који не користе се. Корисници могу онда рећи много више него што можете да упишете и можете одговарати брже превише. |
|
| |||
| |||
| На више начина за комуникацију набоље. Неки људи више воле ВоИП Дефинитивно али исто толико презир га. Имајући разноликост је пут за одржавање Ваших страница ефикасна. |
|
| |||
| |||
| Нема разлога зашто не можете користити ВОИП услугу вашем крају, али још увек користите нормалан број и Том Дицк или Харры може користити са дозом звона телефона. То је оно што 90% великих пословних учинити.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Воип треба додатно договорене горе пост. Корисницима није спремна за преузимање хрпа програма поставите их и онда напокон комуницирамо. А једноставни цхат програм ће учинити. |
|
| |||
| |||
| Можда молимо корисницима узимајући ослободити од анимацију превише. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мислим, да ли сте видели у последње време скенирања? Усредсредити на израду Ваше веб локације корисна и једноставна, тако да ако вам поставити телефонски број људи неће звати јер у свему време трошити на фанцы анимације сте запостављени направити правилан тражи или Ваше категорије су офф.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Украсан ВОИП систем користите нормалне телефоне - Јефтин позиви еверыуере | сервергуы | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 5 | 22 Окт 2009 16:03 |
| ВоИП комуникација и УОУ | Блацк Магиц | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 7 аугуст 2008 13:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |