az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Online alışveriş ile iletişim kurmak için mi VoIP daha iyi bir yolu değil mi?

Reply

Konu Araçları
Old 28 Şubat 2009, 15:00
Yeni Üye Grubu

Default Online alışveriş ile iletişim kurmak için mi VoIP daha iyi bir yolu değil mi?

Bu programlar sohbet, UserPlane gibi, bunların en çok ne zaman, herhangi bir animasyon olan bir sitenin içinde yer yavaş çalışmasına gibi ortaktır.

Online alışveriş ile iletişim kurmak için mi VoIP daha iyi bir yolu değil mi?
Old 28 Şubat 2009, 17:25
Bağış Grubu

Default Online alışveriş ile iletişim kurmak için mi VoIP daha iyi bir yolu değil mi?

Hayır, kim nasıl kullanacağınız keşfetmek için donanım ve irade bir azınlık için potansiyel kullanıcıların aralığında sınırlar. Eğer esnek ve düşük tutmak için iletişim sistemi kullanmak için tüm çevrimiçi dünya istiyorum.

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 28 Şubat 2009, 19:40
Moderatör Grubu

O ne dedi

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 2 Mart 2009, 02:55
Üye Grubu

Sen iletişim kurmak için ek bir yolu olarak, tek yönlü VoIP kullanmak gerekir. Ve bundan faydalanmak elde edenler kendileri kullanmak değil dışarı kural yoktur Bu şekilde. Kullanıcılar daha sonra çok daha fazla ki onlar yazabilirsiniz daha ve çok daha hızlı yanıt verebilirsiniz.
Old 2 Mart 2009, 14:24
Yeni Üye Grubu

Daha iyi iletişim kurmak için daha çok yolu. Bazı insanlar kesinlikle ama VoIP tercih gibi birçok onu küçümsemek. Çeşitlilik tutulması sitenizi etkin tutmak için bir yoldur.
Old 2 Mart 2009, 15:17
Moderatör Grubu

İşte neden son bir VoIP hizmeti kullanamazsınız bir neden, ama hala ve Tom Dick normal bir numarası kullanın veya Harry dokunmatik telefon sesi ile kullanabilirsiniz.

Büyük şirketlerin% 90 budur.

Old 2 Mart 2009, 22:19
Yeni Üye Grubu

Voip yukarıdaki yazı ile anlaşma ilave edilmelidir. Kullanıcılar program indirme grup için ayarlamak ve sonra nihayet iletişim istekli değil.
Basit yapardın sohbet programı.
Old 3 Mart 2009, 00:59
Bağış Grubu

Sen kullanıcıları lütfen olabilir elde canlandırımdan de kurtulabilirsiniz.
Old 3 Mart 2009, 03:09
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by nokta View Post
Sen kullanıcıları lütfen olabilir elde canlandırımdan de kurtulabilirsiniz.
Bu yazı geldi. Bir iki web sitelerine tamamen, daha yüksek bir yüzdesi çevrimiçi perakendeciler olmak üzere kullanılabilirlik başarısız söylemek istiyorum.

Yani, son Tarama gördün mü? Web sitenizin kullanışlı ve basit bir şekilde yapmak odaklanın Eğer size bir arama veya sınıflandırması yapmak için ihmal fantezi animasyonlar harcanan her zaman, çünkü size çağrı bir telefon hattı kurmak insanların hepsi kapalı.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):