![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хоча програми чату, як UserPlane, є спільними, більшість з них, схоже, працювати дуже повільно, коли містяться всередині сайту, який має будь-яка анімація. Є VoIP краще спілкуватися з покупцями онлайн? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, він обмежує коло потенційних користувачів до меншин, які мають устаткування і сили волі, щоб дізнатися, як його використовувати. Якщо ви хочете, щоб весь світ онлайн використовувати Вашу систему зв'язку, тримайте його гнучким і мінімальним.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що він сказав
|
| |||
| |||
| Ви повинні використовувати VoIP як шляхом ДОДАТКОВА спілкуватися, не єдиний шлях. Таким чином, ви отримаєте свої переваги і не виключає тих, хто не використовує його самі. Потім користувачі можуть сказати набагато більше, ніж можна ввести, і ви можете відповісти дуже швидко. |
|
| |||
| |||
| Більше можливостей для спілкування, тим краще. Деякі люди вважають за краще визначено VoIP, але так само багато хто зневажають її. Збереження різноманіття є способом підтримки вашого сайту ефективно. |
|
| |||
| |||
| Існує жодних підстав, чому ви не можете використовувати ваші послуги VOIP кінця, але все ще використовується нормальна кількість і Том Діку або Гаррі можна використовувати з телефоном тон дотик. Це те, що 90% великих підприємств роблять.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Voip має бути додатково узгоджено вище посаду. Користувач не бажає завантажити букет програм їх налаштувати, а потім, нарешті, спілкуватися. Проста програма для чату буде робити. |
|
| |||
| |||
| Вам може подобатися користувачам позбутися від анімація теж. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Приїхав сюди, щоб цю посаду. Я б сказав, один у двох веб-сайтів зовсім не юзабіліті, ще більший відсоток час інтернет-магазини. Я маю на увазі, ви бачили останнім часом сканування? Зосереджена на поліпшення вашого сайту Корисна і просто, таким чином, якщо ви створили люди телефонна лінія не буде називати вас, тому що за весь час ви витратили на фантазії анімації ви нехтували, щоб зробити належні пошуку або категорій все Off.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Slick системі VOIP використання звичайних телефонів - Дешеві дзвінки Everywere | serverguy | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 5 | 22 жовтня 2009 16:03 |
| VoIP комунікацій і WoW | Чорна магія | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 7 серпня 2008 13:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |