![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר חבר 'ה ... הנה puzzler.
ידיד שלי, ריצה OE6 ב XP יש בעיה עם "נוצר דואר". כאשר הוא יוצר את הודעת צפיות שלח המפתח, הכל מתנהג כרגיל ... כלומר, זה הולך ל היוצא וכאשר הולך שנשלחו פריטים שנשלחו. הבעיה היחידה היא שזה בכלל; לא להגיע ליעדה. אם הוא משיב על דוא"ל, באמצעות "תגובה", את הדוא"ל בסדר והיא קיבלה אישור. קצת מידע נוסף: זה קורה על כל כתובות הדוא"ל הוא ינסה, גם מאנשי קשר או הקלדת ב ידנית. כל שרת SMTP POP3 ו / שמות משתמשים & סיסמאות הן אישור יש לו את החשבון נמחק recreated זאת, במקרה של שחיתות. כל ההגדרות נראה בדרך כלל, ממה שאני יכול להבין. אז, למעשה, הוא יכול רק לקבל הודעות דוא"ל לשלוח כהלכה, אם הוא משתמש משיב על קיבלו מייל. יש לך רעיונות בברכה המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| עדכונים: יש לו עכשיו ניסיתי למחוק את התיקייה Outbox.dbx ולתת OE6 ליצור אחד חדש על אתחול מחדש, אבל עדיין אין החלטה. זה להסתכל כמו התקנה נקייה, אלא אם כן יש מישהו כל הרעיונות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ממש מוזר צג LCD Problem | jimbeis462 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 22 נובמבר 2009 22:56 |
| בעיה מחשב מוזר [צריך עזרה!] | xmatrix | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 2 אוקטובר 2009 01:59 |
| מוזר mic בעיה. | Iris77 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | -28 במאי 2009 12:24 |
| מוזר Mic בעיה | Aftershock | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 19th דצמבר 2008 19:01 |
| מוזר בעיה בדפדפן אינטרנט | Hybr! ד | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | ה -20 לאפריל 2007 02:29 |
| שרשרת כלים | |
| |