![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gerai, vaikinai ... Čia yra puzzle.
Mano draugas, važiuoti OE6 į XP su "Rangovas Paštas problema". Kai jis sukuria pranešimą ir Hits siųsti raktas, viskas elgiasi kaip normalus ... ty jis važiuoja į Siunčiami ir kada išsiuntė eina Išsiųsta. Vienintelė problema yra tai doesn; T atvykti į paskirties vietą. Jei jis atsakymus į elektroniniu paštu, naudojant "Atsakyti", laiškas yra bauda ir gavo Gerai. Dėl papildomos informacijos bitų: Tai atsitinka dėl visų elektroninio pašto adresus jis bando, bet iš kontaktų arba įvestas ranka. Visi POP3 ir SMTP serveris / vardai ir slaptažodžiai Gerai Jis ištrinti savo sąskaitą ir vėl jį, jei korupcija. Visi nustatymai atrodo normalus, nuo to, ką aš galiu padaryti out. Taip efektyviai, jis gali tik gauti laiškus siųsti tinkamai, jei jis naudoja Atsakyti į gautą laišką. Any ideas pasveikino Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
|
|||
|
|||
|
Atnaujinimas:
Jis jau bandė ištrinti nadawcza.dbx kataloge ir nuomos OE6 sukurti naują paleid, tačiau vis dar nėra išspręsti. Jis atrodo kaip tvarkingai įdiegti, nebent kas nors turi kokių nors idėjų |