Дивну проблему в OE6 ОК хлопці ... Ось головоломка.
Один мій друг, біг OE6 У XP є проблема з "Створено Mail". Коли він створює повідомлення і натиснув відправити ключ, веде себе як всі нормальні ... тобто вона йде у "Вихідні" і відправлені, коли йде "Надіслані". Єдина проблема це Doesn; T прибуття до місця призначення.
Якщо він відповідає на електронну пошту, використовуючи кнопку "Відповісти", листи штраф і отримав ОК.
Трохи додаткової інформації:
Це відбувається за всіма адресами електронної пошти він намагається або зі списку контактів або набрати вручну.
Всі протоколи POP3 та SMTP Server / користувачів паролі & OK
Він видалив свій аккаунт і відтворив його, у випадку з корупцією.
Всі налаштування здаються нормальними, наскільки я можу розібрати.
Так ефективно тільки тоді він може отримати електронну пошту, щоб відправити правильно, якщо він використовує у відповідь отримав пошту.
Будь-які ідеї вітала
Моя система: Головна Build Процесор (и): AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz | Материнська плата: Asus m2v Rev 1. | ОЗУ: 4gb (3.25gb видно) | Графічна карта (и): NVIDIA GeForce 7300 ОВ | Звукова карта: 5.1 Reatek бортовий | Жорсткий диск (и): 250 GB SATA І 400gb SATA | Оптичний привід (и): Pioneer 110 х 2 | Діло / PSU: Фондові / 550w немого | Охолодження: Фондовий | Мережі / Інтернет: 10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю | Монітор (и): Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО | Операційна система (и): Vista Ultimate x32/Windows 7 x64 | |