менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Дивну проблему в OE6

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 серпня 2008, 12:22
Донор групи

Default Дивну проблему в OE6

ОК хлопці ... Ось головоломка.

Один мій друг, біг OE6 У XP є проблема з "Створено Mail". Коли він створює повідомлення і натиснув відправити ключ, веде себе як всі нормальні ... тобто вона йде у "Вихідні" і відправлені, коли йде "Надіслані". Єдина проблема це Doesn; T прибуття до місця призначення.
Якщо він відповідає на електронну пошту, використовуючи кнопку "Відповісти", листи штраф і отримав ОК.

Трохи додаткової інформації:

Це відбувається за всіма адресами електронної пошти він намагається або зі списку контактів або набрати вручну.

Всі протоколи POP3 та SMTP Server / користувачів паролі & OK

Він видалив свій аккаунт і відтворив його, у випадку з корупцією.

Всі налаштування здаються нормальними, наскільки я можу розібрати.

Так ефективно тільки тоді він може отримати електронну пошту, щоб відправити правильно, якщо він використовує у відповідь отримав пошту.

Будь-які ідеї вітала

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9 серпня 2008, 04:57
Донор групи

Default Дивну проблему в OE6

Оновлення:

В даний час він намагався видаляти папку Outbox.dbx і даючи OE6 створити нову на перезавантаження, але ще жодна резолюція.

Він дивиться як чиста установка, якщо хто-небудь будь-які ідеї
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Справді, дивно проблема РК-монітор jimbeis462 Графічні карти & Монітори 2 22 листопада 2009 22:56
Weird комп'ютерної проблеми [Потрібна допомога!] xmatrix Генеральний обладнання чат 5 2 жовтня 2009 01:59
Weird Mic проблема. Iris77 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 28 травня 2009 12:24
Weird Mic проблеми Aftershock Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 19 грудня 2008 19:01
Weird браузера проблема Hybr! D Веб-браузери & FTP-клієнти 4 20 квітня 2007 02:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.