![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Когато кликнете на имейл адрес, който е на една интернет страница, мой стар имейл адрес появи да бъдат използвани. Как да се променя толкова ми нов имейл адрес ще се появяват? И е, че това, което се нарича по подразбиране имейл? Да, аз съм компютърен манекен ... аз използван за Outlook Express със стария профил, а сега имам MSN. Бих действително скоро използване на Outlook Express, но не знаят как да се промени това. Благодаря за всяка помощ! Debi |
|
| |||
| |||
| Добре, добре дошли на форумите Debi ![]() Първо изтеглите и инсталирате последната версия на Windows Live След това кликнете върху Старт право и изберете свойства, под менюто Старт раздела, изберете Windows Live Mail, както стандартната си програма за поща. Отворете го и набързо краткосрочен автоматизирани стъпки и сте сортирани! Всякакви проблеми, не се колебайте да поискате ![]() Оли.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблеми Изпращаща Емайли с определени Емайл Адрес | JonHig | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 0 | 27 май 2009 г. 21:09 |
| Друг имейл адрес | valenta | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 4 | 26 Jan 2008 16:49 |
| Цитат необходими моля - скрипт за емайл съоръжение на сайта | VisualBalance | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 30 ноември 2007 17:11 |
| ПР адрес? | Ник | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 17 ноември 2007 08:46 |
| IP адрес | antbann | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 2-ро Nov 2007 08:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |