menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Když kliknete na webové stránky, e-mailovou adresu, můj starý e-mailová adresa Comes Up. Jak?

Reply

Thread Nástroje
Old 17. dubna 2009, 12:59
Nový člen skupiny

Default Když kliknete na webové stránky, e-mailovou adresu, můj starý e-mailová adresa Comes Up. Jak?

Nazdar,
Když kliknu na e-mailovou adresu, která je na webových stránkách, můj starý e-mailovou adresu, uvidíte, která má být použita. Jak to mohu změnit, aby můj nový e-mailovou adresu, vyskočí nahoru? A je to, co se nazývá výchozí email? Jo, jsem počítačový figuríny ... jsem používal Outlook Express, aby se starý účet, a teď jsem msn. Já bych skutečně raději používat aplikaci Outlook Express, ale nevím, jak to změnit buď.
Díky za jakoukoli pomoc!
Debi
Old 19. dubna 2009, 03:01
Dárce Skupina

Default Když kliknete na webové stránky, e-mailovou adresu, můj starý e-mailová adresa Comes Up. Jak?

Ok, vítejte na fóru Debi

Nejprve stáhnout a nainstalovat nejnovější verzi Windows Live

Poté klikněte pravým tlačítkem Start a vyberte vlastnosti, v záložce Start Menu, zvolte Windows Live Mail jako výchozího poštovního programu.

Otevřete jej a spustit prostřednictvím krátkých automatizovaných kroků a jste setříděno!

Jakékoliv problémy, neváhejte se zeptat
Ollie.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy rozesílání emailů Některé e-mailová adresa JonHig Email, VoIP & IM Diskuse 0 27. května 2009 21:09
Další e-mailovou adresu Valenta Email, VoIP & IM Diskuse 4 26. ledna 2008 16:49
Citace potřebných prosím - skript pro email zařízení na webových stránkách VisualBalance Web Design, hosting & SEO 1 30. listopadu 2007 17:11
IP adresu? Nic Sítě, Modemy & VoIP 3 17. listopadu 2007 08:46
IP adresa antbann Sítě, Modemy & VoIP 1 2. listopadu 2007 08:43
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.