![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Když kliknu na e-mailovou adresu, která je na webových stránkách, můj starý e-mailovou adresu, uvidíte, která má být použita. Jak to mohu změnit, aby můj nový e-mailovou adresu, vyskočí nahoru? A je to, co se nazývá výchozí email? Jo, jsem počítačový figuríny ... jsem používal Outlook Express, aby se starý účet, a teď jsem msn. Já bych skutečně raději používat aplikaci Outlook Express, ale nevím, jak to změnit buď. Díky za jakoukoli pomoc! Debi |
|
| |||
| |||
| Ok, vítejte na fóru Debi ![]() Nejprve stáhnout a nainstalovat nejnovější verzi Windows Live Poté klikněte pravým tlačítkem Start a vyberte vlastnosti, v záložce Start Menu, zvolte Windows Live Mail jako výchozího poštovního programu. Otevřete jej a spustit prostřednictvím krátkých automatizovaných kroků a jste setříděno! Jakékoliv problémy, neváhejte se zeptat ![]() Ollie.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy rozesílání emailů Některé e-mailová adresa | JonHig | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 27. května 2009 21:09 |
| Další e-mailovou adresu | Valenta | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 26. ledna 2008 16:49 |
| Citace potřebných prosím - skript pro email zařízení na webových stránkách | VisualBalance | Web Design, hosting & SEO | 1 | 30. listopadu 2007 17:11 |
| IP adresu? | Nic | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 17. listopadu 2007 08:46 |
| IP adresa | antbann | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 2. listopadu 2007 08:43 |
| Thread Nástroje | |
| |