![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Όταν κάνω κλικ σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι σε έναν ιστοχώρο, παλιά μου διεύθυνση email Αναδύεται μέχρι να χρησιμοποιηθεί. Πώς να αλλάξω τόσο τη νέα μου ηλεκτρονική διεύθυνση θα εμφανιστεί; Και είναι ότι αυτό που ονομάζεται προεπιλεγμένη email; Ναι, είμαι σε έναν υπολογιστή εικονική ... Ι χρησιμοποιείται για να έχουν το Outlook Express με τον παλιό λογαριασμό, και τώρα έχω msn. Θα ήθελα πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το Outlook Express, αλλά δεν γνωρίζουν πώς να αλλάξουν αυτό. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια! Debi |
|
| |||
| |||
| Ok, σας καλωσορίζουμε στο φόρουμ Debi ![]() Πρώτον κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του Windows Live Στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Έναρξη ιδιότητες, σύμφωνα με την καρτέλα Start Menu, επιλέξτε το Windows Live Mail ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αλληλογραφίας. Ανοίξτε την και εκτελείται μέσω αυτοματοποιημένων βραχυπρόθεσμα μέτρα και είστε ταξινομημένο! Οποιαδήποτε προβλήματα, μη διστάσετε να ζητήσετε ![]() Ollie.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα στην αποστολή Emails Ορισμένες Ηλεκτρονική Διεύθυνση | JonHig | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 27 Μαΐου 2009 21:09 |
| Άλλο Ηλεκτρονική Διεύθυνση | valenta | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 26 Ιαν 2008 16:49 |
| Παρέθεσε χρειάζεται παρακαλώ - email script για εγκατάσταση σε ιστοσελίδα | VisualBalance | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 30 Νοε 2007 17:11 |
| IP διεύθυνση; | Nic | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 17 Νοε 2007 08:46 |
| Διεύθυνση IP | antbann | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 2η Νοεμβρίου 2007 08:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |