manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Kad kliknete na jedan Website e-mail adresa, moj stari Email adresa Isporučuje Gore. Kako?

Reply

Thread Tools
Old 17 tra 2009, 12:59
Novi član grupe

Default Kad kliknete na jedan Website e-mail adresa, moj stari Email adresa Isporučuje Gore. Kako?

Bok,
Kad kliknem na e-mail adresu koja je na web stranici, moja stara adresa e-pošte pops gore da se koristi. Kako mogu promijeniti tako moj novi e-mail adresa će pop up? I da ono što zove se zadani e-pošte? Da, Ja sam računalo duda ... JA naviknut imati Outlook Express sa starog korisničkog računa, a sad imam msn. Ja bih zaista radije koristite Outlook Express, ali ne znam kako promijeniti da oba.
Hvala za bilo kakvu pomoć!
Debi
Old 19 tra 2009, 03:01
Donatorska Grupa

Default Kad kliknete na jedan Website e-mail adresa, moj stari Email adresa Isporučuje Gore. Kako?

Ok, dobrodošli na forumima Debi

Prvo je preuzeti i instalirati najnoviju verziju Windows Live

Zatim kliknite desnom tipkom i odaberite Start svojstva, pod Start Menu tab, odaberite Windows Live Mail kao zadani program za poštu.

Otvori ga i pokrenite kroz kratke korake i automatizirani ste razvrstani!

Ikakvih problema, ne ustručavajte se pitati
Ollie.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problemi Slanje e-poruke na određene Email adresa JonHig Email, VoIP & IM Razgovor 0 27. svibanj 2009 21:09
Drugu adresu e-pošte Valenta Email, VoIP & IM Razgovor 4 26 siječanj 2008 16:49
Citat potreban molim - skripte za e-poštu pogonu na web stranici VisualBalance Web Dizajn, Hosting & SEO 1 30. studeni 2007 17:11
IP adrese? NIC Networking, Modemi & VoIP 3 17. studeni 2007 08:46
IP adresa antbann Networking, Modemi & VoIP 1 2. studeni 2007 08:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.