![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Kad kliknem na e-mail adresu koja je na web stranici, moja stara adresa e-pošte pops gore da se koristi. Kako mogu promijeniti tako moj novi e-mail adresa će pop up? I da ono što zove se zadani e-pošte? Da, Ja sam računalo duda ... JA naviknut imati Outlook Express sa starog korisničkog računa, a sad imam msn. Ja bih zaista radije koristite Outlook Express, ali ne znam kako promijeniti da oba. Hvala za bilo kakvu pomoć! Debi |
|
| |||
| |||
| Ok, dobrodošli na forumima Debi ![]() Prvo je preuzeti i instalirati najnoviju verziju Windows Live Zatim kliknite desnom tipkom i odaberite Start svojstva, pod Start Menu tab, odaberite Windows Live Mail kao zadani program za poštu. Otvori ga i pokrenite kroz kratke korake i automatizirani ste razvrstani! Ikakvih problema, ne ustručavajte se pitati ![]() Ollie.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi Slanje e-poruke na određene Email adresa | JonHig | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 27. svibanj 2009 21:09 |
| Drugu adresu e-pošte | Valenta | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 26 siječanj 2008 16:49 |
| Citat potreban molim - skripte za e-poštu pogonu na web stranici | VisualBalance | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 30. studeni 2007 17:11 |
| IP adrese? | NIC | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 17. studeni 2007 08:46 |
| IP adresa | antbann | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 2. studeni 2007 08:43 |
| Thread Tools | |
| |