kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Ha rákattint egy Website e-mail címét, a régi e-mail címe van az ügyben. Hogyan?

Reply

Téma eszközök
Old Április 17 2009, 12:59
Új tag Csoport

Szia,
Amikor rákattint egy e-mail címét, hogy ez egy honlapon, a régi e-mail cím jön ki kell használni. Hogyan módosíthatom így az új e-mail cím pop up? És hogy mi a neve az alapértelmezett e-mail? Igen, én vagyok a számítógép dummy ... Régen még az Outlook Express és a régi fiókot, és most már msn. Én tulajdonképpen inkább használja az Outlook Express, de nem tudod, hogyan kell megváltoztatni, hogy vagy.
Thanks for any help!
Debi
Old Április 19 2009, 03:01
Donor Group

Ok, örvendetes, hogy a fórumokon Debi

Először töltse le és telepítse a legújabb verzióját Windows Live

Akkor jobb klikk a Start, és válasszuk a Tulajdonságok, a Start menü fülre, válassza a Windows Live Mail, mint az alapértelmezett levelező program.

Nyissa ki és működtet a rövid lépések és automatizált te válogatni!

Bármilyen probléma, ne habozzon, kérje
Ollie.

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.