![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Amikor rákattint egy e-mail címét, hogy ez egy honlapon, a régi e-mail cím jön ki kell használni. Hogyan módosíthatom így az új e-mail cím pop up? És hogy mi a neve az alapértelmezett e-mail? Igen, én vagyok a számítógép dummy ... Régen még az Outlook Express és a régi fiókot, és most már msn. Én tulajdonképpen inkább használja az Outlook Express, de nem tudod, hogyan kell megváltoztatni, hogy vagy. Thanks for any help! Debi |
|
| |||
| |||
| Ok, örvendetes, hogy a fórumokon Debi ![]() Először töltse le és telepítse a legújabb verzióját Windows Live Akkor jobb klikk a Start, és válasszuk a Tulajdonságok, a Start menü fülre, válassza a Windows Live Mail, mint az alapértelmezett levelező program. Nyissa ki és működtet a rövid lépések és automatizált te válogatni! Bármilyen probléma, ne habozzon, kérje ![]() Ollie.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |