mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 17, 2009, 12:59
Naujas Narys

Default Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip?

Labas,
Kai spaudžiu pašto adresą, savo interneto svetainėje, mano senas elektroninio pašto adresą pasirodo naudoti. Kaip man pasikeisti taip mano naują elektroninio pašto adresas bus pop-up? Ir kad tai, kas vadinama nutylėjimą pašto? Yeah, I'm kompiuteris manekenas ... aš turėti Outlook Express senosios sąskaitos, o dabar turiu MSN. Aš tikrai, o naudojant Outlook Express, bet nežino, kaip pakeisti, kad kuris nors.
Thanks for any help!
Debi
Old Balandis 19, 2009, 03:01
Donorų grupės

Default Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip?

OK Sveiki atvykę į forumus Debi

Visų pirma, atsisiųskite ir įdiekite naujausią versiją Windows Live

Tada dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Pradėti ir pasirinkite Properties, pagal skirtuką Meniu Pradėti, pasirinkite "Windows Live Mail kaip numatytąją pašto programos.

Atidarykite jį ir paleiskite per trumpą automatinių priemonių ir esate surūšiuoti!

Jokių problemų, nedvejodami kreipkitės
Ollie.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemų siunčiant laiškus Kai kurios elektroninio pašto adresas JonHig Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 Gegužė 27, 2009 21:09
Kitą adresą Valenta Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 26 sausis 2008 16:49
Citata reikia prašom - scenarijų pašto įrenginio svetainėje VisualBalance Web Design, Hosting & SEO 1 Lapkritis 30, 2007 17:11
IP adresą? Nic Networking, Modems & VoIP 3 Lapkritis 17, 2007 08:46
IP adresas antbann Networking, Modems & VoIP 1 2 lapkritis 2007 08:43
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.