![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Kai spaudžiu pašto adresą, savo interneto svetainėje, mano senas elektroninio pašto adresą pasirodo naudoti. Kaip man pasikeisti taip mano naują elektroninio pašto adresas bus pop-up? Ir kad tai, kas vadinama nutylėjimą pašto? Yeah, I'm kompiuteris manekenas ... aš turėti Outlook Express senosios sąskaitos, o dabar turiu MSN. Aš tikrai, o naudojant Outlook Express, bet nežino, kaip pakeisti, kad kuris nors. Thanks for any help! Debi |
|
| |||
| |||
| OK Sveiki atvykę į forumus Debi ![]() Visų pirma, atsisiųskite ir įdiekite naujausią versiją Windows Live Tada dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Pradėti ir pasirinkite Properties, pagal skirtuką Meniu Pradėti, pasirinkite "Windows Live Mail kaip numatytąją pašto programos. Atidarykite jį ir paleiskite per trumpą automatinių priemonių ir esate surūšiuoti! Jokių problemų, nedvejodami kreipkitės ![]() Ollie.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemų siunčiant laiškus Kai kurios elektroninio pašto adresas | JonHig | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | Gegužė 27, 2009 21:09 |
| Kitą adresą | Valenta | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 26 sausis 2008 16:49 |
| Citata reikia prašom - scenarijų pašto įrenginio svetainėje | VisualBalance | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Lapkritis 30, 2007 17:11 |
| IP adresą? | Nic | Networking, Modems & VoIP | 3 | Lapkritis 17, 2007 08:46 |
| IP adresas | antbann | Networking, Modems & VoIP | 1 | 2 lapkritis 2007 08:43 |
| Temos įrankiai | |
| |