menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Keď kliknete na webové stránky, e-mailovú adresu, môj starý e-mailová adresa Comes Up. Ako?

Reply

Thread Tools
Old 17. apríla 2009, 12:59
Nový člen skupiny

Default Keď kliknete na webové stránky, e-mailovú adresu, môj starý e-mailová adresa Comes Up. Ako?

Nazdar,
Keď kliknem na e-mailovú adresu, ktorá je na webových stránkach, môj starý e-mailovú adresu, uvidíte, ktorá má byť použitá. Ako to môžem zmeniť, aby môj nový e-mailovú adresu, vyskočí hore? A je to, čo sa nazýva predvolené email? Jo, som počítačový figuríny ... jsem používal Outlook Express, aby sa starý účet, a teď jsem msn. Já bych skutočne radšej používať aplikáciu Outlook Express, ale neviem, ako to zmeniť buď.
Vďaka za akúkoľvek pomoc!
Debie
Old 19. apríla 2009, 03:01
Darcu Skupina

Default Keď kliknete na webové stránky, e-mailovú adresu, môj starý e-mailová adresa Comes Up. Ako?

Ok, vitajte na fóre Debie

Najprv stiahnuť a nainštalovať najnovšiu verziu Windows Live

Potom kliknite pravým tlačidlom Štart a vyberte vlastnosti, v záložke Start Menu, vyberte položku Windows Live Mail ako predvoleného poštového programu.

Otvorte ho a spustiť prostredníctvom krátkych automatizovaných krokov a ste Zoradené!

Akékoľvek problémy, neváhajte sa opýtať
Ollie.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy rozesílání emailů Niektoré e-mailová adresa JonHig Email, VoIP & IM Diskusia 0 27. mája 2009 21:09
Ďalšie e-mailovú adresu Valenta Email, VoIP & IM Diskusia 4 26. januára 2008 16:49
Citácie potrebných prosím - skript pre email zariadenia na webových stránkach VisualBalance Web Design, hosting & SEO 1 30. novembra 2007 17:11
IP adresu? Nič Siete, Modemy & VoIP 3 17. novembra 2007 08:46
IP adresa antbann Siete, Modemy & VoIP 1 2. novembra 2007 08:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.