мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Када кликнете на један Уебсите е-маил адреса, мој стари Емаил адреса испоручује Горе. Како?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17 тра 2009, 12:59
Нови члан групе

Default Када кликнете на један Уебсите е-маил адреса, мој стари Емаил адреса испоручује Горе. Како?

Здраво,
Кад кликнем на е-маил адресу која је на уеб страници, моја стара адреса е-поште попс горе да се користи. Како могу променити тако мој нови е-маил адреса ће поп уп? И да оно што зове се подразумевани е-поште? Да, Ја сам рачунар дуда ... ЈА навикнут имати Оутлоок Експресс са старог корисничког рачуна, а сад имам мсн. Ја бих заиста радије користите Оутлоок Експресс, али не знам како да променим да оба.
Хвала за било какву помоћ!
Деби
Old 19 тра 2009, 03:01
Донаторска Група

Default Када кликнете на један Уебсите е-маил адреса, мој стари Емаил адреса испоручује Горе. Како?

Ок, добродошли на форумима Деби

Прво је преузети и инсталирати најновију верзију Уиндоус Ливе

Затим кликните десним тастером и изаберите Старт својства, под Старт Мену таб, изаберите Уиндоус Ливе Маил као подразумевани програм за пошту.

Отвори га и покрените кроз кратке кораке и аутоматизовани сте разврстани!

Икаквих проблема, не устручавајте се питати
Оллие.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми Слање е-поруке на одређене Емаил адреса ЈонХиг Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 0 27 мај 2009 21:09
Другу адресу е-поште Валента Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 26 јануар 2008 16:49
Цитат потребан молим - скрипте за е-пошту погону на уеб страници ВисуалБаланце Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 30 новембар 2007 17:11
ИП адресе? НИЦ Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 17 новембар 2007 08:46
ИП адреса антбанн Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 2 новембар 2007 08:43
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц