פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

כאשר אני לחץ על קישור ב-Windows Mail אזור זה אינו לוקח לי את אתר האינטרנט

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יוני 2009, 12:35
קבוצת חברות חדשות

Default כאשר אני לחץ על קישור ב-Windows Mail אזור זה אינו לוקח לי את אתר האינטרנט

כאשר אני לחץ על הקישור שלי היא Windows Mail אינו לוקח לי את אתר האינטרנט

כמו כן, כאשר אני שולח תמונה באמצעות Windows Mail אם אני רוצה לבדוק את הדואר שנשלחה מאוחר יותר יש לי ולחץ על הקובץ המצורף יש לי שנשלחו, זה אומר לבדוק אם שם זה קיים, כאשר בפועל קיים

מישהו עזרה?
להעלם
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כיצד אני מאפשר סאונד באוזניות כדי לחלוק עם אחרים על אתר אינטרנט. מקסים סאונד, רמקולים נגני MP3 & 5 10 ספטמבר 2009 14:28
שמאל לחץ מתנהג בדיוק כמו לחץ, צריך לפתוח עוד חלון פתוח קישורים?? Blitzgirl42 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 -17 יוני 2009 12:08
D-Link 302G לא יכול להתחבר לאינטרנט lhoyex רישות, מודמים & VoIP 1 -10 יוני 2009 15:44
Laptop קריסות כשאני לחץ על קישורי אינטרנט מסוימים 2815davidtester דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 3 3rd ינואר 2008 17:28
Windows XP לחץ על הזכות תפריטים הראו באופן חלקי לעיתים (scr Hehatit כללי תוכנות צ 'אט 1 14th מרץ 2007 10:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.