mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Kai spaudžiu Mano Windows Mail Nuoroda jame neatsižvelgiama Me internete

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 12:35
Naujas Narys

Default Kai spaudžiu Mano Windows Mail Nuoroda jame neatsižvelgiama Me internete

kai aš spauskite ant mano "Windows Mail susieti ją neatsižvelgiama mane interneto svetainę

Be to, kai galiu siųsti per Windows Mail nuotrauką, jei norite patikrinti pašto turiu išsiųsti vėliau ir paspauskite prijungimo Mane pasiuntė, ji sako, patikrinkite, ar pavadinimas yra tada, kai ji iš tiesų egzistuoja

Anybody help?
Drožti
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
How Do I Allow Mano ausinės Dalintis Garso ir kitiems interneto svetainėje. Patraukli Sound, Speakers & MP3 Players 5 10 rugsėjis 2009 14:28
Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? Blitzgirl42 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Birželis 17, 2009 12:08
D-Link 302G negali prisijungti prie interneto lhoyex Networking, Modems & VoIP 1 Birželis 10, 2009 15:44
Laptop avarijos, kai aš spauskite ant tam tikrų interneto nuorodos 2815davidtester Naršyklėms & FTP Klientai 3 3 sausis 2008 17:28
Windows XP dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite meniu parodė iš dalies kartais (Scr Hehatit BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Kovas 14, 2007 10:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.