mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Kad es Noklikšķiniet uz Saite Mani Windows Mail tas nav Take Me to interneta vietnē

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 12:35
New Member Group

Default Kad es Noklikšķiniet uz Saite Mani Windows Mail tas nav Take Me to interneta vietnē

kad es klikšķiniet uz saites manā Windows Mail tajā nav ņemti mani uz interneta vietni

arī, kad es sūtu foto caur logiem pastu, ja es gribu pārbaudīt pastu esmu nosūtīt vēlāk, un noklikšķiniet uz aresta Man ir nosūtīts, ir teikts, pārbaudiet, vai nosaukums pastāv, ja tie patiešām pastāv

Anybody help?
Ātri aiziet
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
How Do I aut Mans Headphones dalīties Sound ar citiem par interneta vietnē. apburošs Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 5 10 septembris 2009 14:28
Kreisais klikšķis rīkojas kā Right Click, jāatver citu logu atvērt saites? Blitzgirl42 Portatīvie datori, Mobiles & PDA 1 17 jūnijs 2009 12:08
D-Link 302G nevar izveidot savienojumu ar internetu lhoyex Networking, Modemi & VoIP 1 10 jūnijs 2009 15:44
Klēpjdators crashes, kad es klikšķiniet uz atsevišķiem interneta saites 2815davidtester Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 3 3 janvāris 2008 17:28
Windows XP labo klikšķi izvēlnēm bija daļēji dažreiz (SCR Hehatit General Software Čats 1 14 marts 2007 10:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.