![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| kad es klikšķiniet uz saites manā Windows Mail tajā nav ņemti mani uz interneta vietni arī, kad es sūtu foto caur logiem pastu, ja es gribu pārbaudīt pastu esmu nosūtīt vēlāk, un noklikšķiniet uz aresta Man ir nosūtīts, ir teikts, pārbaudiet, vai nosaukums pastāv, ja tie patiešām pastāv Anybody help? Ātri aiziet |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| How Do I aut Mans Headphones dalīties Sound ar citiem par interneta vietnē. | apburošs | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 5 | 10 septembris 2009 14:28 |
| Kreisais klikšķis rīkojas kā Right Click, jāatver citu logu atvērt saites? | Blitzgirl42 | Portatīvie datori, Mobiles & PDA | 1 | 17 jūnijs 2009 12:08 |
| D-Link 302G nevar izveidot savienojumu ar internetu | lhoyex | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 10 jūnijs 2009 15:44 |
| Klēpjdators crashes, kad es klikšķiniet uz atsevišķiem interneta saites | 2815davidtester | Web pārlūkprogrammas un FTP klienti | 3 | 3 janvāris 2008 17:28 |
| Windows XP labo klikšķi izvēlnēm bija daļēji dažreiz (SCR | Hehatit | General Software Čats | 1 | 14 marts 2007 10:53 |
| Thread Tools | |
| |