mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Când dau click pe un link-ul din Windows Mail meu că nu Du-ma la site-ul internet

Reply

Thread Tools
Old 16 iunie 2009, 12:35
Noile state Group

Default Când dau click pe un link-ul din Windows Mail meu că nu Du-ma la site-ul internet

când dau click pe un link la mine în Windows Mail nu ia-mă la site-ul Internet

de asemenea, atunci când am trimite o fotografie prin ferestre mail dacă vreau să verifica mail am trimis mai târziu, şi faceţi clic pe ataşare am trimis, scrie verifica pentru a vedea dacă nume există atunci când de fapt nu exista

E cineva ajuta?
Mosey
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Cum mă lasă casti mea să sune Împarte cu alţii, pe un site de Internet. atrăgător Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 5 10 septembrie 2009 14:28
Clic stânga hotărând Ca click dreapta, au nevoie pentru a Open-o altă fereastră pentru a Open Link-uri?? Blitzgirl42 Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 1 17 iunie 2009 12:08
D-Link 302G nu se poate conecta la Internet lhoyex Networking, Modemuri & VoIP 1 10 iunie 2009 15:44
Laptop avariază cand dau click pe link-urile de internet anumite 2815davidtester Web Browsers & FTP Clienti 3 3 ianuarie 2008 17:28
Windows XP click dreapta meniuri arătat parţial uneori (scr Hehatit General Chat Software 1 14 martie 2007 10:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.