![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| când dau click pe un link la mine în Windows Mail nu ia-mă la site-ul Internet de asemenea, atunci când am trimite o fotografie prin ferestre mail dacă vreau să verifica mail am trimis mai târziu, şi faceţi clic pe ataşare am trimis, scrie verifica pentru a vedea dacă nume există atunci când de fapt nu exista E cineva ajuta? Mosey |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Cum mă lasă casti mea să sune Împarte cu alţii, pe un site de Internet. | atrăgător | Sunet, Difuzoare & MP3 Playere | 5 | 10 septembrie 2009 14:28 |
| Clic stânga hotărând Ca click dreapta, au nevoie pentru a Open-o altă fereastră pentru a Open Link-uri?? | Blitzgirl42 | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 1 | 17 iunie 2009 12:08 |
| D-Link 302G nu se poate conecta la Internet | lhoyex | Networking, Modemuri & VoIP | 1 | 10 iunie 2009 15:44 |
| Laptop avariază cand dau click pe link-urile de internet anumite | 2815davidtester | Web Browsers & FTP Clienti | 3 | 3 ianuarie 2008 17:28 |
| Windows XP click dreapta meniuri arătat parţial uneori (scr | Hehatit | General Chat Software | 1 | 14 martie 2007 10:53 |
| Thread Tools | |
| |