мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Кад кликнем на линк на мој Уиндоус Маил То не одвези ме на Интернет странице

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2009, 12:35
Нови члан групе

Default Кад кликнем на линк на мој Уиндоус Маил То не одвези ме на Интернет странице

Кад кликнем на линк у мом Уиндоус Маил то не води ме на интернет странице

Такође, када сам послати слику преко маил прозоре ако желим проверити маил сам послао касније и кликните на прилог Имам посла, он каже проверите да ли је име постоји када је заправо не постоје

Ико помоћи?
Ићи
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како да се мом Слушалице Аудио делити са другима на Интернет сајт. Привлачан Звук, Спеакерс & МП3 плејери 5 10. Јул 2009 14:28
Леви Ацтинг Лике Кликните десним кликом, Неед Опен Уиндоу Други Опен Линкови? Блитзгирл42 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 17. јуна 2009 12:08
Д-Линк 302Г не могу повезати на Интернет лхоыекс Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 10. јуна 2009 15:44
Лаптоп црасхес кад кликнем на одређеним интернет везе 2815давидтестер Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 3 јануар 2008 17:28
Уиндоус КСП кликните десним тастером менији су показали делимично понекад (СЦР Хехатит Уопштено Софтуаре Цхат 1 14 март 2007 10:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц