![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте, някой може да помогне моля. През последните няколко дни ми Outlook Express ще изпрати по електронна поща, но не ги получаваш. Другите пощата сметки работят добре, но не мина. Аз опитах изтриване на сметката тогава пускане отново, но тя все още не работи. Всеки, който има някакви идеи. Благодарности.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Кой ще получите имейл чрез? Те могат да имат сървър или може да се промени нещо им край. Може би опитайте призовава тях.
|
|||
|
|||
|
Здравей Hybr! Г, благодаря за бърз отговор. Да си интернет чрез пощенската служба. Всичко останало е работа глоба, включително електронна поща, отиваш в други сметки в Outlook Express. Тя е само моя, който няма да работи.
|
|
|
|||
|
|||
|
Дали други сметки в пощенската служба?
|
|
|
|||
|
|||
|
Да и нищо лошо в тях. Аз погледнах в настройките и всичко изглежда същото.
|
|
|
|||
|
|||
|
Е, пощенската служба е голям, не всички имейл профили мине през един и същ сървър.
Можеш ли да влезете в сметките Webmail? Това ще потвърдите сметката е жива и това потребителско име / парола, са правилни. Ако не сте 100% за настройките, тогава аз ще им се обадя, а не по друго, което можем да направим. Това е обща грешка и обикновено проблем крайните си решава, че в 24-48 часа. |
|
|
|||
|
|||
|
Не мога да се погледна в моя профил или нищо.
|
|
|
|||
|
|||
|
Здравей Hybr! Г, имам вече успя да влезе в моята пощенска сметка на техния уебсайт и проверете електронната си поща там. От това се обърнах за Outlook Express, а сега тя е решила да работи. Не знам как, но тя работи в момента. Благодаря за помощта ви. Проливайте
|