![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, může někdo pomoci, prosím. Za posledních pár dní mého Outlook Express bude posílat e-maily, ale ne přijímat. Ostatní e-mailové účty jsou v pořádku, ale ne moje. Jsem se pokusil zrušením účtu a pak zpátky na uvedení ale stále nefunguje. Každý, kdo má nějaké názory. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdo si si prostřednictvím e-mailu? Mohou mít server, nebo mohou mít něco změnilo jejich konci. Možná zkuste volání je.
| |||
| |||
| Ahoj Hybr! D, díky za rychlou odpověď. Já dostanu k internetu prostřednictvím pošty. Všechno ostatní je v pořádku, včetně e-mailů se do jiných účtů v aplikaci Outlook Express. Je to jen můj, který nebude fungovat. |
|
| |||
| |||
| Jsou i jiné účty s poštou? |
|
| |||
| |||
| Ano, a nic to s nimi. Podívala jsem se na nastavení a vše vypadá stejně. |
|
| |||
| |||
| No, na poště je velká, ale ne všechny emailové účty projít stejném serveru. Můžeš se přihlásit do účetnictví webmail? Které by potvrdily účet je žít a uživatelské jméno a heslo jsou správná. Pokud si nejste 100% o nastavení pak bych jim zavolat, není mnoho jiného můžete dělat. Jedná se o společné viny a obvykle problém jejich účelu, který je rozhodnut v 24-48 hodin. |
|
| |||
| |||
| Ne nemůže dostat do podívej se na můj účet, nebo nic. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Hybr! D, jsem nyní podařilo získat do svého poštovního účtu na jejich webové stránky a zkontrolujte své e-maily tam. Od toho jsem se obrátil na Outlook Express a nyní se rozhodla pro práci. Nevíte, jak to funguje, ale v současné době. Děkujeme za vaši pomoc. Shed |