μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Γιατί μπορώ να στείλω αλλά δεν λαμβάνουν e-mails

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13η Μαΐου 2009, 05:34
Μέλος Ομάδα

Default Γιατί μπορώ να στείλω αλλά δεν λαμβάνουν e-mails

Γεια σου, μπορεί κανείς να βοηθήσει παρακαλώ. Για τις τελευταίες ημέρες μου Outlook Express θα στείλουν e-mails, αλλά δεν τις λαμβάνουν. Τα άλλα e-mail λογαριασμούς εργάζονται πρόστιμο αλλά δεν ορυχείο. Έχω δοκιμάσει τη διαγραφή του λογαριασμού, στη συνέχεια για την επιστροφή, αλλά ακόμα δεν θα λειτουργήσει. Όποιος έχεις ιδέες. Ευχαριστώ.
Old 13η Μαΐου 2009, 05:35
Διαχειριστής Ομάδα

Ποιος σας μέσω email σας; Μπορεί να έχουν ένα διακομιστή προβλέπονται ή ενδέχεται να έχει αλλάξει κάτι το τέλος τους. Ίσως προσπαθείτε καλώντας τους.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13η Μαΐου 2009, 05:40
Μέλος Ομάδα

Γεια Hybr! Δ, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. I get my internet μέσω του Ταχυδρομείου. Όλα τα άλλα είναι ωραία εργασίας συμπεριλαμβανομένων των e-mails να υπεισέλθω σε άλλους λογαριασμούς στο Outlook Express. Είναι ακριβώς αυτό που μου δεν θα λειτουργήσει.
Old 13η Μαΐου 2009, 05:41
Διαχειριστής Ομάδα

Οι άλλοι λογαριασμοί με το ταχυδρομείο;
Old 13η Μαΐου 2009, 05:44
Μέλος Ομάδα

Ναι και δεν λάθος με αυτούς. Κοίταξα τις ρυθμίσεις και όλα φαίνονται το ίδιο.
Old 13η Μαΐου 2009, 05:45
Διαχειριστής Ομάδα

Λοιπόν, τα ταχυδρομεία είναι μεγάλο, δεν πάνε όλα τα email λογαριασμούς τους μέσω του ίδιου διακομιστή.

Μπορείτε να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς webmail; Αυτό θα επιβεβαιώσει τη λογαριασμού είναι ζωντανά και username / passwords είναι σωστές.

Αν είστε 100% σχετικά με τις ρυθμίσεις στη συνέχεια, θα ήθελα να καλέσω τους, πολλά άλλα που δεν μπορείς να το κάνεις.

Αυτό είναι μια κοινή υπαιτιότητα και, κατά κανόνα, ένα θέμα το τέλος που επιλύει σε 24-48 ώρες.
Old 13η Μαΐου 2009, 05:50
Μέλος Ομάδα

Δεν δεν μπορούμε να εξετάσουμε σε λογαριασμό μου ή οτιδήποτε.
Old 13η Μαΐου 2009, 06:04
Μέλος Ομάδα

Γεια Hybr! Δ, τώρα που έχω καταφέρει να περάσει στο ταχυδρομείο μου λογαριασμό στην ιστοσελίδα της και να ελέγξετε μου e-mail εδώ. Από ότι μου ανοίγουν με το Outlook Express και τώρα έχει αποφασίσει να εργαστούν. Δεν γνωρίζω πώς είναι όμως που εργάζονται αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. SHED
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
MS Outlook - Είμαι σε θέση να στείλετε μηνύματα που λαμβάνετε, αλλά θ επίκλισης ttoshiba E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 0 5 Ιουν 2009 02:35
Αδύνατη η αποστολή e-mails από το Outlook 2003 με πορτοκαλί. saholt E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 27 Φεβ 2008 15:48
Outlook 2007 συνηθίζει να στείλετε / λάβετε. mattski1624 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 3 26 Δεκ. 2007 14:42
OE αποστολή / λήψη redragon E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 19 Δεκ. 2007 18:20
Το Outlook 2003 στέλνει και να λαμβάνει το πρόβλημα PVM Office Suites & Εφαρμογές 2 16η Σεπ 2007 09:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.