![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μπορεί κανείς να βοηθήσει παρακαλώ. Για τις τελευταίες ημέρες μου Outlook Express θα στείλουν e-mails, αλλά δεν τις λαμβάνουν. Τα άλλα e-mail λογαριασμούς εργάζονται πρόστιμο αλλά δεν ορυχείο. Έχω δοκιμάσει τη διαγραφή του λογαριασμού, στη συνέχεια για την επιστροφή, αλλά ακόμα δεν θα λειτουργήσει. Όποιος έχεις ιδέες. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιος σας μέσω email σας; Μπορεί να έχουν ένα διακομιστή προβλέπονται ή ενδέχεται να έχει αλλάξει κάτι το τέλος τους. Ίσως προσπαθείτε καλώντας τους.
| |||
| |||
| Γεια Hybr! Δ, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. I get my internet μέσω του Ταχυδρομείου. Όλα τα άλλα είναι ωραία εργασίας συμπεριλαμβανομένων των e-mails να υπεισέλθω σε άλλους λογαριασμούς στο Outlook Express. Είναι ακριβώς αυτό που μου δεν θα λειτουργήσει. |
|
| |||
| |||
| Οι άλλοι λογαριασμοί με το ταχυδρομείο; |
|
| |||
| |||
| Ναι και δεν λάθος με αυτούς. Κοίταξα τις ρυθμίσεις και όλα φαίνονται το ίδιο. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, τα ταχυδρομεία είναι μεγάλο, δεν πάνε όλα τα email λογαριασμούς τους μέσω του ίδιου διακομιστή. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς webmail; Αυτό θα επιβεβαιώσει τη λογαριασμού είναι ζωντανά και username / passwords είναι σωστές. Αν είστε 100% σχετικά με τις ρυθμίσεις στη συνέχεια, θα ήθελα να καλέσω τους, πολλά άλλα που δεν μπορείς να το κάνεις. Αυτό είναι μια κοινή υπαιτιότητα και, κατά κανόνα, ένα θέμα το τέλος που επιλύει σε 24-48 ώρες. |
|
| |||
| |||
| Δεν δεν μπορούμε να εξετάσουμε σε λογαριασμό μου ή οτιδήποτε. |
|
| |||
| |||
| Γεια Hybr! Δ, τώρα που έχω καταφέρει να περάσει στο ταχυδρομείο μου λογαριασμό στην ιστοσελίδα της και να ελέγξετε μου e-mail εδώ. Από ότι μου ανοίγουν με το Outlook Express και τώρα έχει αποφασίσει να εργαστούν. Δεν γνωρίζω πώς είναι όμως που εργάζονται αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. SHED |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MS Outlook - Είμαι σε θέση να στείλετε μηνύματα που λαμβάνετε, αλλά θ επίκλισης | ttoshiba | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 5 Ιουν 2009 02:35 |
| Αδύνατη η αποστολή e-mails από το Outlook 2003 με πορτοκαλί. | saholt | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 27 Φεβ 2008 15:48 |
| Outlook 2007 συνηθίζει να στείλετε / λάβετε. | mattski1624 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 26 Δεκ. 2007 14:42 |
| OE αποστολή / λήψη | redragon | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 19 Δεκ. 2007 18:20 |
| Το Outlook 2003 στέλνει και να λαμβάνει το πρόβλημα | PVM | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 16η Σεπ 2007 09:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |