manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Zašto mogu, ali ne primaju Pošalji E-mail

Reply

Thread Tools
Old 13 svi 2009, 05:34
Member Group

Default Zašto mogu, ali ne primaju Pošalji E-mail

Hi, može bilo tko pomoć ugoditi. U posljednjih nekoliko dana moj Outlook Express će slati e-mailove, ali ne i primati ih. U drugim računima e-pošte rade u redu, ali ne i moja. Pokušao sam brisanjem računa zatim stavite na leđa, ali ona još uvijek neće funkcionirati. Bilo tko je dobio bilo koji ideja. Hvala.
Old 13 svi 2009, 05:35
Administrator Group

Koga ste dobili Vašu e-poštu putem? Oni svibanj imati poslužitelj dolje ili svibanj imati nešto promijenjen njihov kraj. Možda probati pozivajući ih.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13 svi 2009, 05:40
Member Group

Hi Hybr! D, hvala za brz odgovor. JA dobiti moj internet putem pošte. Sve ostalo je u redu, uključujući radno e-mailova u toku drugog računa u programu Outlook Express. To je samo moj onaj koji neće raditi.
Old 13 svibanj, 2009, 05:41
Administrator Group

Jesu li druge račune s pošti?
Old 13 svi 2009, 05:44
Member Group

Da i ništa izvrnut sa njima. Gledam u postavke i sve izgleda isto.
Old 13 svi 2009, 05:45
Administrator Group

Pa, pošta je velik, a ne sve e-mail računi prolaze kroz isti poslužitelj.

Mogu li prijaviti na računima webmail? To bi potvrdili račun je živjeti i korisničko ime / lozinka točni.

Ako ste 100% o postavkama onda bih nazvati ih puno drukčije ne možeš učiniti.

To je uobičajena greška normalno i pitanje njihovog kraja koji rješava u 24-48 sati.
Old 13 svi 2009, 05:50
Member Group

Nijedan ne može ući u pogled na moj račun ili ništa.
Old 13 svi 2009, 06:04
Member Group

Hi Hybr! D, sad sam uspjela ući u moj pošta račun na svoje web stranice i provjeriti svoj e-mailova tamo. Od toga sam okrenuo na Outlook Express, a sada ga je odlučio da rade. Ne znam kako, ali posrijedi je rad u ovom trenutku. Thanks for your help. Proliti
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
MS Outlook - Ja sam u mogućnosti slati mailove ali ja licemjerje primiti ttoshiba Email, VoIP & IM Razgovor 0 5. lipnja 2009 02:35
Nije moguće poslati e-mailove iz Outlook 2003 s narančastom. saholt Email, VoIP & IM Razgovor 1 27. veljača 2008 15:48
Outlook 2007 navika poslati / primiti. mattski1624 Email, VoIP & IM Razgovor 3 26. prosinac 2007 14:42
OE slanje / primanje redragon Email, VoIP & IM Razgovor 2 19. prosinac 2007 18:20
Outlook 2003 problem slati i primati PVM Office & Applications 2 16. Ruj 2007 09:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.