![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, može bilo tko pomoć ugoditi. U posljednjih nekoliko dana moj Outlook Express će slati e-mailove, ali ne i primati ih. U drugim računima e-pošte rade u redu, ali ne i moja. Pokušao sam brisanjem računa zatim stavite na leđa, ali ona još uvijek neće funkcionirati. Bilo tko je dobio bilo koji ideja. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koga ste dobili Vašu e-poštu putem? Oni svibanj imati poslužitelj dolje ili svibanj imati nešto promijenjen njihov kraj. Možda probati pozivajući ih.
| |||
| |||
| Hi Hybr! D, hvala za brz odgovor. JA dobiti moj internet putem pošte. Sve ostalo je u redu, uključujući radno e-mailova u toku drugog računa u programu Outlook Express. To je samo moj onaj koji neće raditi. |
|
| |||
| |||
| Jesu li druge račune s pošti? |
|
| |||
| |||
| Da i ništa izvrnut sa njima. Gledam u postavke i sve izgleda isto. |
|
| |||
| |||
| Pa, pošta je velik, a ne sve e-mail računi prolaze kroz isti poslužitelj. Mogu li prijaviti na računima webmail? To bi potvrdili račun je živjeti i korisničko ime / lozinka točni. Ako ste 100% o postavkama onda bih nazvati ih puno drukčije ne možeš učiniti. To je uobičajena greška normalno i pitanje njihovog kraja koji rješava u 24-48 sati. |
|
| |||
| |||
| Nijedan ne može ući u pogled na moj račun ili ništa. |
|
| |||
| |||
| Hi Hybr! D, sad sam uspjela ući u moj pošta račun na svoje web stranice i provjeriti svoj e-mailova tamo. Od toga sam okrenuo na Outlook Express, a sada ga je odlučio da rade. Ne znam kako, ali posrijedi je rad u ovom trenutku. Thanks for your help. Proliti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| MS Outlook - Ja sam u mogućnosti slati mailove ali ja licemjerje primiti | ttoshiba | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 5. lipnja 2009 02:35 |
| Nije moguće poslati e-mailove iz Outlook 2003 s narančastom. | saholt | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 27. veljača 2008 15:48 |
| Outlook 2007 navika poslati / primiti. | mattski1624 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 26. prosinac 2007 14:42 |
| OE slanje / primanje | redragon | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 19. prosinac 2007 18:20 |
| Outlook 2003 problem slati i primati | PVM | Office & Applications | 2 | 16. Ruj 2007 09:57 |
| Thread Tools | |
| |