![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, tud akárki segítsen kérem. Az elmúlt néhány napot én az Outlook Express küld e-maileket, de nem kapja meg őket. A másik e-mail fiók működik jól, de nem az enyém. Megpróbáltam törli a fiókot, majd vissza, de ami még mindig nem működik. Anyone got any ideas. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Who do you get be az e-mail útján? Lehet, hogy a szerver, vagy esetleg valami változás, hogy vége. Talán próbálja felszólította őket.
| |||
| |||
| Szia Hybr! D, köszönöm a gyors választ. I get my internet révén a posta. Minden más is jól működik, beleértve az e-mail megy a másik beszámoló az Outlook Express. Ez csak az én egyik, hogy nem fog működni. |
|
| |||
| |||
| A többi beszámoló a posta? |
|
| |||
| |||
| Igen, semmi baj velük. Megnéztem a beállításokat és mindent néz ugyanaz. |
|
| |||
| |||
| Nos, a posta, a nagy, nem az összes e-mail számlák megy keresztül ugyanazon a szerveren. Tud bejelentkezhessenek a számlák webmail? Ez megerősíti a számlát az élet és a felhasználónév / jelszó helyes-e. Ha 100%-ban a beállításokat, akkor azt hívjuk őket, nem sok mást is csinálni. Ez egy gyakori hiba, és általában egy kérdés a végére, hogy úgy határoz, hogy a 24-48 óra. |
|
| |||
| |||
| No nem tud bejutni pillantást a fiókomat, vagy ilyesmi. |
|
| |||
| |||
| Szia Hybr! D, már most sikerült az én postai számlára a honlapjukon, és ellenőrizze az e-mail ott. Ebből én fordult az Outlook Express és most úgy döntött, hogy működjön. Nem tudom, hogyan dolgozik, de ez a pillanat. Köszönöm a segítséget. Shed |