![]() |
|
| |||
| |||
| היי, מישהו יכול לעזור בבקשה. מזה כמה ימים שלי ב-Outlook Express ישלח הודעות דואר אלקטרוני, אך לא לקבל אותם. שאר חשבונות דואר אלקטרוני פועלים בסדר אבל לא שלי. ניסיתי למחוק את החשבון ולאחר מכן לשים על הגב אבל זה עדיין לא יעבוד. כל אחד יש לך רעיונות. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מי אתה מקבל דרך הדואר האלקטרוני שלך? הם עשויים להיות השרת נפל או משהו יכול להיות שונה הסיום שלהם. אולי תנסה להתקשר אליהם.
| |||
| |||
| היי Hybr! D, תודה על תגובה מהירה. אני מקבל את האינטרנט דרך הדואר. כל השאר הוא עובד בסדר גמור, כולל הודעות דואר אלקטרוני נכנס השני חשבונות ב-Outlook Express. זה רק שלי זה לא יעבוד. |
|
| |||
| |||
| האם חשבונות אחרים עם דואר? |
|
| |||
| |||
| כן ושום דבר לא בסדר איתם. הסתכלתי על ההגדרות והכל נראה אותו הדבר. |
|
| |||
| |||
| ובכן, דואר גדול, לא כל חשבונות דוא"ל לעבור את אותו שרת. האם אתה נכנס לתוך חשבונות דואר באינטרנט? זה יכול לאשר את החשבון הוא גר שם המשתמש ו / סיסמאות נכונות. אם אתה 100% על הגדרות אז הייתי קורא להם, לא תוכל עוד הרבה לעשות. זה נפוץ פגם ו בדרך כלל בעיה שלהם, כי סוף פותר ב 24-48 שעות. |
|
| |||
| |||
| לא לא לא יכול לעלות תראה את החשבון שלי או משהו כזה. |
|
| |||
| |||
| היי Hybr! D, יש לי עכשיו הצליחו להיכנס לסניף הדואר החשבון שלי באתר האינטרנט שלהם ולבדוק את הודעות דואר אלקטרוני לשם. מאותו הסתובבתי ב-Outlook Express, ועכשיו היא החליטה לעבוד. לא יודע איך זה עובד, אבל ברגע זה. תודה על העזרה. לשפוך |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| MS Outlook - אני מסוגל לשלוח הודעות דואר אלקטרוני, אבל אני מקבל צביעות | ttoshiba | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 02:35 |
| לא ניתן לשלוח הודעות דואר אלקטרוני מ-Outlook 2003 עם תפוזים. | saholt | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | -27 פברואר 2008 15:48 |
| Outlook 2007 wont שלח / קבל. | mattski1624 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 26 דצמבר 2007 14:42 |
| OE שלח / קבל | redragon | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 19th דצמבר 2007 18:20 |
| Outlook 2003 לשלוח ולקבל בעיה | PVM | חבילות Office & Applications | 2 | 16 ספטמבר 2007 09:57 |
| שרשרת כלים | |
| |