mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Kodėl aš galiu siųsti, bet negauna E-mail

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 13, 2009, 05:34
Narys

Default Kodėl aš galiu siųsti, bet negauna E-mail

Hi, Can anyone help please. Per pastaruosius keletą dienų mano Outlook Express Send e-mail, bet ne jas gauti. Kitas sąskaitas e-mail dirba gerai, bet ne mano. Mėginau ištrinti sąskaitą tada pradėti vėl, bet jis vis dar neveikia. Anyone got any ideas. Ačiū.
Old Gegužė 13, 2009, 05:35
Administrator Grupė

Ką gausite savo elektroninio pašto per? Jie gali turėti serverio nustatyta arba gali būti kažkas pasikeitė jų pabaigos. Gal bandykite skambinti jiems.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 13, 2009, 05:40
Narys

Hi hybr! D, ačiū už greitą atsakymą. Gaunu Mano interneto per pašto tarnybą. Visa kita veikia gerai, įskaitant el vyksta į kitas sąskaitas, Outlook Express. Tai tik mano vienos, kad neveiks.
Old Gegužė 13, 2009, 05:41
Administrator Grupė

Yra kitų sąskaitų paštu?
Old Gegužė 13, 2009, 05:44
Narys

Taip ir nieko blogo su jais. Aš mačiau per nustatymus ir viskas atrodo taip pat.
Old Gegužė 13, 2009, 05:45
Administrator Grupė

Na, pašte yra didelis, ne visos sąskaitos pašto pereiti per tą patį serverį.

Ar galite prisijungti prie pašto sąskaitos? Kad būtų patvirtinti sąskaitos yra gyvas ir vardas / slaptažodis yra teisingi.

Jei yra 100% apie parametrus tada aš vadinu, ne daug dar galima padaryti.

Tai bendras klaidos ir paprastai išduoda savo pabaigos, kad praeina per 24-48 val.
Old Gegužė 13, 2009, 05:50
Narys

Ne, negali patekti į pažvelgti į mano sąskaitą arba nieko.
Old Gegužė 13, 2009, 06:04
Narys

Hi hybr! D Aš jau pavyko gauti į savo pašto sąskaitą savo svetainėje ir patikrinkite, ar mano e-mail ten. Nuo to aš kreipėsi į "Outlook Express" ir dabar ji nusprendė dirbti. Nežinau kaip, bet ji dirba šiuo metu. Thanks for your help. Shed
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
MS Outlook - Galiu siųsti laiškus, bet i cant gauti ttoshiba Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 5 birželis 2009 02:35
Nepavyko išsiųsti elektroninius laiškus su apelsinų Outlook 2003. saholt Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 27 vasaris 2008 15:48
Outlook 2007 wont siųsti / gauti. mattski1624 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 26 gruodis 2007 14:42
O. siųsti / gauti redragon Paštas, VoIP & MP Aptarimas 2 19 gruodis 2007 18:20
Outlook 2003 "siųsti ir gauti problema PVM Office Suites & Applications 2 16 rugsėjis 2007 09:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.