![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, Can anyone help please. Per pastaruosius keletą dienų mano Outlook Express Send e-mail, bet ne jas gauti. Kitas sąskaitas e-mail dirba gerai, bet ne mano. Mėginau ištrinti sąskaitą tada pradėti vėl, bet jis vis dar neveikia. Anyone got any ideas. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką gausite savo elektroninio pašto per? Jie gali turėti serverio nustatyta arba gali būti kažkas pasikeitė jų pabaigos. Gal bandykite skambinti jiems.
| |||
| |||
| Hi hybr! D, ačiū už greitą atsakymą. Gaunu Mano interneto per pašto tarnybą. Visa kita veikia gerai, įskaitant el vyksta į kitas sąskaitas, Outlook Express. Tai tik mano vienos, kad neveiks. |
|
| |||
| |||
| Yra kitų sąskaitų paštu? |
|
| |||
| |||
| Taip ir nieko blogo su jais. Aš mačiau per nustatymus ir viskas atrodo taip pat. |
|
| |||
| |||
| Na, pašte yra didelis, ne visos sąskaitos pašto pereiti per tą patį serverį. Ar galite prisijungti prie pašto sąskaitos? Kad būtų patvirtinti sąskaitos yra gyvas ir vardas / slaptažodis yra teisingi. Jei yra 100% apie parametrus tada aš vadinu, ne daug dar galima padaryti. Tai bendras klaidos ir paprastai išduoda savo pabaigos, kad praeina per 24-48 val. |
|
| |||
| |||
| Ne, negali patekti į pažvelgti į mano sąskaitą arba nieko. |
|
| |||
| |||
| Hi hybr! D Aš jau pavyko gauti į savo pašto sąskaitą savo svetainėje ir patikrinkite, ar mano e-mail ten. Nuo to aš kreipėsi į "Outlook Express" ir dabar ji nusprendė dirbti. Nežinau kaip, bet ji dirba šiuo metu. Thanks for your help. Shed |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| MS Outlook - Galiu siųsti laiškus, bet i cant gauti | ttoshiba | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | 5 birželis 2009 02:35 |
| Nepavyko išsiųsti elektroninius laiškus su apelsinų Outlook 2003. | saholt | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 27 vasaris 2008 15:48 |
| Outlook 2007 wont siųsti / gauti. | mattski1624 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 gruodis 2007 14:42 |
| O. siųsti / gauti | redragon | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | 19 gruodis 2007 18:20 |
| Outlook 2003 "siųsti ir gauti problema | PVM | Office Suites & Applications | 2 | 16 rugsėjis 2007 09:57 |
| Temos įrankiai | |
| |