![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, Can anyone help please. Par pēdējo dienu my Outlook Express sūtīt e-pastu, bet tās saņem. Citiem e-pasta kontiem darbojas naudas sodu, bet ne mans. Esmu mēģinājis dzēst kontu, tad liekot atpakaļ, bet tas joprojām nestrādās. Kāds got any ideas. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kam jums jūsu e-pasta starpniecību? Tie var būt serveris nosaka vai var mainīt kaut ko savā beigās. Varbūt mēģiniet aicinot viņus.
| |||
| |||
| Hi Hybr! D, paldies par ātro atbildi. Man mana interneta starpniecību Post Office. Viss pārējais ir darba naudas sodu, ieskaitot e-pastu tiek nodoti citiem kontiem Outlook Express. Tas ir tikai mans viens, kas nedarbojas. |
|
| |||
| |||
| Vai citu kontu, pastā? |
|
| |||
| |||
| Jā, un nekas nepareizs ar tiem. Es paskatījos iestatījumus un viss izskatās vienādi. |
|
| |||
| |||
| Nu, pasta adrese ir liels, ne visas e-pasta kontiem iet cauri vienā serverī. Vai jūs piesakāties kontu webmail? , Kas apstiprinātu konta tiešraidē un lietotājvārda / paroles ir pareizi. Ja jums ir 100% par iestatījumiem, tad es zvanu viņiem nav daudz kas cits, ko var izdarīt. Tas ir kopējā kļūda un parasti izsniedz to galapatēriņu, ka izzūd ir 24-48 stundas. |
|
| |||
| |||
| Nē nevar iejusties apskatīt mana konta vai neko. |
|
| |||
| |||
| Hi Hybr! D, man tagad ir izdevies iegūt manā pasta konts savā tīmekļa vietnē, un pārbaudīt savu e-pasta tur. No ka es ieslēgts Outlook Express, un tagad tā ir nolēmusi strādāt. Nezinu kā, bet tā strādā pie brīdī. Thanks for your help. Šķūnis |
![]() |
|
| Bookmarks |