![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, może ktoś pomoże proszę. Przez ostatnie kilka dni mojego programu Outlook Express będzie wysyłać e-maile, ale nie ich otrzymania. W innych kont e-mail pracują dobrze, ale nie moje. Mam wypróbowany usunięciem konta następnie wprowadzenie na powrót, ale to nadal nie będzie działać. Ktoś ma jakieś pomysły. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kto nie otrzymasz e-maila poprzez? Mogą mieć na serwerze lub zmiana może mieć coś ich końca. Może spróbuj wzywając je.
| |||
| |||
| Hi Hybr! D, dzięki za szybką odpowiedź. I get my internet za pośrednictwem Poczty. Wszystko inne działa dobrze w tym e-maili trafiających na inne konta w programie Outlook Express. To jest tylko mój, który nie będzie działać. |
|
| |||
| |||
| Czy z innych kont pocztowych? |
|
| |||
| |||
| Tak i nic złego się z nimi. Spojrzałem na ustawienia i wszystko wygląda tak samo. |
|
| |||
| |||
| Cóż, w urzędzie pocztowym jest duże, nie wszystkie konta e-mailowe przejść tym samym serwerze. Czy można się zalogować do konta poczty? Pan potwierdzić, że konto jest żyć i nazwy użytkownika / hasła są poprawne. Jeśli są w 100% na temat ustawień wtedy będę je, nie wiele jeszcze można zrobić. Jest to wspólne winy i zwykle problem rozwiązuje ich zakończeniu, że w 24-48 godz. |
|
| |||
| |||
| Nie mogą nie dostać się na moje konto lub cokolwiek. |
|
| |||
| |||
| Hi Hybr! D, mam już udało się dostać do mojego konta pocztowego na ich stronę internetową i sprawdzić mój adres e-mail nie. Od że włączony program Outlook Express, a teraz postanowił działać. Nie wiem jak, ale działa w tej chwili. Dziękujemy za pomoc. Shed |
![]() |
|
| Zakładki |