![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, môže niekto pomôcť, prosím. Za posledných pár dní môjho Outlook Express bude posielať e-maily, ale nie prijímať. Ostatné e-mailové účty sú v poriadku, ale nie moje. Som sa pokúsil zrušením účtu a potom späť na uvedenie ale stále nefunguje. Každý, kto má nejaké názory. Vďaka.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kto si si prostredníctvom e-mailu? Môžu mať server, alebo môžu mať niečo zmenilo ich konci. Možno skúste volania je.
|
|||
|
|||
|
Ahoj Hybr! D, vďaka za rýchlu odpoveď. Já dostanem k internetu prostredníctvom pošty. Všetko ostatné je v poriadku, vrátane e-mailov sa do iných účtov v programe Outlook Express. Je to len môj, ktorý nebude fungovať.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sú aj iné účty s poštou?
|
|
|
|||
|
|||
|
Áno, a nič to s nimi. Podívala jsem se na nastavení a všetko vyzerá rovnako.
|
|
|
|||
|
|||
|
No, na pošte je veľká, ale nie všetky emailové účty prejsť rovnakom serveri.
Môžeš sa prihlásiť do účtovníctva webmail? Ktoré by potvrdili účet je žiť a užívateľské meno a heslo sú správne. Ak si nie ste 100% o nastavení pak bych jim zavolat, nie je veľa iného môžete robiť. Jedná sa o spoločnej viny a zvyčajne problém ich účelu, ktorý je odhodlaný v 24-48 hodín. |
|
|
|||
|
|||
|
Ne nemôže dostať do podívej sa na môj účet, alebo nič.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Hybr! D, som teraz podarilo získať do svojho poštového účtu na ich webové stránky a skontrolujte svoje e-maily tam. Od toho som sa obrátil na Outlook Express a teraz sa rozhodla pre prácu. Neviete, ako to funguje, ale v súčasnej dobe. Ďakujeme za vašu pomoc. Shed
|