![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, моћи било ко помоћ угодити. У последњих неколико дана мој Оутлоок Експресс ће слати е-маилове, али не и примати их. У другим налозима е-поште раде у реду, али не и моја. Покушао сам брисањем налога затим ставите на леђа, али она још увек неће функционисати. Било ко је добио било који идеја. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кога сте добили Вашу е-пошту путем? Они мај имати сервер доле или мај имати нешто измењен њихов крај. Можда пробати позивајући их.
| |||
| |||
| Бок Хыбр! Д, хвала за брз одговор. ЈА добити мој интернет путем поште. Све остало је у реду, укључујући радно е-маилова у току другог налога у програму Оутлоок Експресс. То је само мој онај који неће да раде. |
|
| |||
| |||
| Јесу ли друге рачуне са пошти? |
|
| |||
| |||
| Да и ништа неправда са њима. Гледам у подешавања и све изгледа исто. |
|
| |||
| |||
| Па, оглашен је велик, а не све е-маил рачуни пролазе кроз исти сервер. Могу ли пријавити на рачунима уебмаил? То би потврдили рачун је да живи и корисничко име / лозинка тачни. Ако сте 100% о подешавањима онда бих назвати их пуно другачије не можеш учинити. То је уобичајена грешка нормално и питање њиховог краја који рјешава у 24-48 сати. |
|
| |||
| |||
| Ниједан не може ући у поглед на мој рачун или ништа. |
|
| |||
| |||
| Бок Хыбр! Д, сад сам успела ући у мој фаст рачун на своје уеб странице и проверите свој е-маилова тамо. Од тога сам окренуо на Оутлоок Експресс, а сада га је одлучио да раде. Не знам како, али то је рад у овом тренутку. Тханкс фор ыоур хелп. Пролити |