![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, herkes lütfen yardımcı olabilir. Benim Outlook Express ancak e-posta göndermek Onları almak değil, son birkaç gün için. E-posta hesapları başka ama benim değil iyi çalışıyor. Daha sonra arka koyarak ama yine de işe yaramaz hesap silme çalıştılar. Herkes herhangi bir fikirleri var. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kim aracılığıyla e-posta alabilirim? Onlar aşağı veya sunucu olabilir şey bitiş değişmiş olabilir. Belki bunları arama deneyin.
| |||
| |||
| Merhaba Hybr! D, hızlı cevap için teşekkürler. Ben PTT aracılığıyla Internet almak. Herşey dahil E iyi çalışıyor Outlook Express'te diğer hesaplara girmeden postalar. Bu sadece bir iş değil. |
|
| |||
| |||
| Postaneye ile diğer hesapları var mı? |
|
| |||
| |||
| Evet ve bir şey yanlış. Ben ayarları baktım ve her şey aynı görünüyor. |
|
| |||
| |||
| Şey, postane, büyük değil tüm e-posta hesapları aynı sunucusu üzerinden gidin. Hesapları web giriş yapabilir miyim? Bu canlı ve kullanıcı hesabı teyit ediyorum / şifreleri doğru. Eğer ayarları hakkında% 100 daha sonra ben bunları aramak da çok başka yapabilirsiniz. Bu bir hata ve normal bir sorun bitiş ise 24-48 saat içinde giderir. |
|
| |||
| |||
| Hayır hesabım falan bakmak girmek değildir. |
|
| |||
| |||
| Merhaba Hybr! D, şimdi postane hesabı kendi web sitesinde elde etmek ve kontrol E başardınız-posta var. Gönderen Ben Outlook Express ve o döndü şimdi çalışmaya karar verdi. Nasıl ama şu anda çalışıyor bilmiyorum. Thanks for your help. Sundurma |
![]() |
|
| Bookmarks |