![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, може хто-небудь допомагати будь ласка. За останні кілька днів у мене Outlook Express буде відправляти електронну пошту, але не отримувати їх. Інші облікові записи електронної пошти працює нормально, але не моє. Я спробував виключити акаунті, а потім покласти назад, але вона як і раніше не буде працювати. Кого-небудь є будь-які ідеї. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кого ви отримаєте по електронній пошті через? Вони можуть мати сервер вниз або, можливо, щось змінив свій кінець. Може бути, спробувати називаючи їх.
| |||
| |||
| Привіт Hybr! D, спасибі за швидку відповідь. Я отримаю доступ до інтернету через поштове відділення. Все інше працює нормально у тому числі електронних повідомлень на інші рахунки в Outlook Express. Це просто моє єдине, що не буде працювати. |
|
| |||
| |||
| Є інші рахунки в поштовому відділенні? |
|
| |||
| |||
| Так, і нічого поганого з ними. Я подивився на параметри і всі виглядають однаково. |
|
| |||
| |||
| Ну, на пошті велика, не всі поштові акаунти пройти через той же сервер. Чи можете Ви увійти в рахунках електронної пошти? Це підтверджують рахунок жити і ім'я користувача і пароль вірні. Якщо ви на 100% про параметри, то я б назвав їх, не так багато ще можна зробити. Це загальна вина і, як правило випуск своєї мети, яка дозволяє в 24-48 год. |
|
| |||
| |||
| Ні, не можуть потрапити в подивіться на мої рахунки або нічого. |
|
| |||
| |||
| Привіт Hybr! D, тепер я змогла отримати на мій рахунок поштового відділення на їхній сайт і перевірити свою електронну пошту там. З цього я повернувся на Outlook Express, а тепер він вирішив працювати. Не знаю як, але він працює в даний момент. Дякуємо за вашу допомогу. Сарай |