menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Proč Odpovědi na můj Outlook Emaily Come Back bez formátování?

Reply

Thread Nástroje
Old 23.února 2009, 09:32
Nový člen skupiny

Ahoj všem,

I use Outlook (Office 2007) na můj e-mailů.

Zdánlivě nahodile, některé odpovědi na můj e-mailů, vrať neformátovaný. Neznamená to však opravdu věci, ale někdy lidé odpovídají na emaily napsáním své připomínky vedle mé původní otázky v různých barevných / podtržené atd. Není možné rozlišit, které jsou jejich komentáře bez čtení textu, který částečně maří objektu. Navíc, nemohu tedy odpovědět na ně nic jiného než černou kurýrními písma (ne zdůrazňujíc buď etc).

Jednoznačně můj e-mail dorazí s nimi v pořádku, upravitelného formátování, protože jsou schopni reagovat na různé typy písma apod.

Ale někde mezi nimi a mnou, vše je ztraceno formátování.

Jsem v pokušení svalovat vinu na jiné, ale stává se mi, na jehož základě se pravidelně a nemůžu pomoct si, je tam něco o mém systému způsobuje, že ...

Pomoc ocení.
Old 23.února 2009, 09:35
Administrátor Skupina

Děje se mi taky, dal jsem to na problém s některým z lidí, jako je e-mailem na jejich konci to není moc nemůžu dělat.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.