![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Koristim Outlook (Office 2007) na moj e-mail adresa. Očigledno nasumično, neke odgovore na moj e-mail poruka se vratiti neformatirana. To ne stvarno tvar, ali ponekad ljudi odgovaranje na poruke e-pošte utipkajući njihove komentare pored moje izvorne pitanja u drugoj boji / podcrtavanje i sl. Nije moguće razlikovali koji su njihove komentare, bez čitanja teksta, koji djelomično poraza objekta. Nadalje, ne mogu a zatim odgovorite na njih u bilo što drugo osim crne kurirskoj font (nema ni istaknute etc). Očito moju e-mail stiže sa njima u ispravnom, uređivati formatiranja, jer oni su u mogućnosti odgovoriti na različite fontove, itd. Ali, negdje između njih i mene, sve je izgubljeno formatiranja. Ja sam u iskušenju da se krivica drugima, ali to se događa sa mnom na redovnoj osnovi, a ja ne mogu pomoći pitate postoji nešto na moj sistem uzrok tome ... Bilo kakva pomoć dobrodošla. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Događa mi se previše, stavio sam ga na problem s nekim od ljudi sam e-poštu kao svoju svrhu tako ne mogu učiniti puno o tome.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook Express Error - E-neće ispisati | Sparkey 5 | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 10 rujan 2009 14:11 |
| Sve poruke e-pošte Outlooka u toku spama | alyann | Office & Applications | 0 | 8. lipnja 2009 15:12 |
| E-nestaju (stvoriti) u programu Outlook 2007 | hansm14 | Office & Applications | 0 | 3. lipnja 2009 02:12 |
| Getting Free Mail Providers za slanje e-poruke u Outlook na upit | Tom Billington | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7. ožujak 2009 13:12 |
| Nije poss otvoriti Web linkovi putem e-pošte u programu Outlook 2003 | 1199mac | Email, VoIP & IM Razgovor | 5 | 20. prosinac 2007 03:58 |
| Thread Tools | |
| |