![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Én az Outlook (Office 2007) a saját e-maileket. Állítólag véletlenszerűen néhány válaszok my emails come back formázatlan. Nem igazán számít, de néha az emberek választ emails gépírással Észrevételeikben mellett az eredeti kérdésre különböző színű / hangsúlyozta, stb Nem lehet megkülönböztetni, amelyek a hozzászólások elolvasása nélkül a szöveget, ami részben Vereség az objektumot. Továbbá, nem tudok majd válaszolni rájuk mást, mint a fekete futár font (nincs kiemelve, stb sem). Egyértelműen meg az e-mail érkezik el a helyes, szerkeszthető a formázás, mert képes reagálni a különböző betűtípusok stb De valahol őket, és nekem, az összes formázás elvész. Én vagyok a kísértés, hogy hibás a többiek, de ez történik velem a rendszeres, és nem tudok segíteni gondoltam van valami, az én-rendszer okoz, ez ... Any help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Történik velem is, tedd meg, hogy a probléma néhány olyan ember, akit e-mail, mint a végén így nem sokat tudok tenni.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Outlook Express hiba - e-mailek nem nyomtatott | Sparkey 5 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | Szeptember 10, 2009 14:11 |
| Mind az Outlook e-mailek megy spam | alyann | Office & Applications | 0 | 8. június 2009 15:12 |
| Eltűnésük e-mailek (létrehozása) az Outlook 2007 | hansm14 | Office & Applications | 0 | 3. június 2009 02:12 |
| Ismerkedés Ingyenes mail szolgáltatók Küldj e-mailekre, hogy Outlook kérése | Tom Billington | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 7. március 2009 13:12 |
| Nem poss megnyitni linkek segítségével e-mailt az Outlook 2003 | 1199mac | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 5 | 20. december 2007 03:58 |
| Téma eszközök | |
| |