![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני משתמש ב-Outlook (Office 2007) עבור הודעות הדוא"ל שלי. כנראה אקראי, כמה תגובות שלי תחזור דוא"ל unformatted. זה לא ממש משנה, אבל לפעמים אנשים השב דוא"ל על ידי הקלדת את ההערות שלי לצד שאלות המקורי שונה צבע / קו תחתון וכו 'לא ניתן להבחין בהם הם תגובות מבלי לקרוא את הטקסט, אשר בחלקו התבוסות האובייקט. יתר על כן, אז אני לא יכול להשיב להם כלום מלבד שחור שליח גופן (מתיחת קו מתחת וכו 'או לא). ברור הדוא"ל שלי מגיע איתם הנכון, לעריכה של עיצוב, כי הם אינם מסוגלים לענות על גופנים שונים וכו ' אבל איפשהו בין אותם ואני, כל העיצוב הולך לאיבוד. אני tempted שצריך להאשים את האחרים, אבל זה קורה לי על בסיס קבוע ואני לא יכול לעזור תוהה יש משהו שגורם לי על אותה המערכת ... Any help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה קורה גם לי, שמתי את זה כדי בעיה עם חלק מן האנשים אני אוהב את הדוא"ל סוף כל כך הרבה אני לא יכול לעשות לגבי זה.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה ב-Outlook Express - הודעות דוא"ל לא הודפס | Sparkey 5 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 10 ספטמבר 2009 14:11 |
| הכל נכנס ב-Outlook דוא"ל זבל | alyann | חבילות Office & Applications | 0 | 8 יוני 2009 15:12 |
| להעלם הודעות דוא"ל (צור) ב-Outlook 2007 | hansm14 | חבילות Office & Applications | 0 | 3rd יוני 2009 02:12 |
| קבלת דואר חינם לספקי שלח הודעות דוא"ל ב-Outlook כדי בקשה | טום Billington | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 7 מרץ 2009 13:12 |
| לא poss לפתוח קישורים באמצעות דואר אלקטרוני ב-Outlook 2003 | 1199mac | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 5 | 20 דצמבר 2007 03:58 |
| שרשרת כלים | |
| |