![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Aš naudoju Outlook (Office 2007) mano el. Matyt, atsitiktinai, kai kurie atsakymai į mano laiškus grįžti neformatuotų. Tai tikrai ne klausimas, bet kartais žmonės atsakykite į laišką, nurodant savo pastabas prie mano originalios klausimus skirtingų spalvų / pabrėžė tt Tai neįmanoma atskirti, kurios savo pastabas, be svarstymo tekstą, kuris iš dalies pralaimėjimai objektas. Be to, aš negaliu to atsakyti į jiems nieko, išskyrus juoda Courier šriftu (arba ne pabrėždamas tt). Aišku mano el atvyksta su jais teisingas, redaguojamą formatą, nes jos galės reaguoti į įvairius šriftus ir tt Bet kažkur tarp jų ir mane, visas formatavimas bus prarastas. I'm pagunda kaltinti kitus, tačiau taip atsitinka, kad man reguliariai ir aš negaliu padėti įdomu kažkas mano sistema daro tai ... Any help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsitiks man irgi man vėl žemyn problema su kai žmonės man laišką patinka jų pabaigos, todėl nelabai galiu apie tai.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Outlook Express Error - Laiškai nebus spausdinti | Sparkey 5 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | 10 rugsėjis 2009 14:11 |
| Visi el Outlook vyksta į spam | alyann | Office Suites & Applications | 0 | 8 birželis 2009 15:12 |
| Nykstantis laiškus (kurti) Outlook 2007 | hansm14 | Office Suites & Applications | 0 | 3 birželis 2009 02:12 |
| Kaip gauti nemokamą pašto paslaugų teikėjai siųsti elektroninius laiškus su "Outlook Užsisakyti | Tomas Billington | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Kovas 7, 2009 13:12 |
| Ne Poss atidaryti žiniatinklio nuorodos per laiškus "Outlook 2003" | 1199mac | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 5 | 20 gruodis 2007 03:58 |
| Temos įrankiai | |
| |