mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

De ce Răspunsurile la meu Mesaje de poştă electronică Outlook întoarce Fără Formatarea?

Reply

Thread Tools
Old 23 februarie 2009, 09:32
Noile state Group

Bună tuturor,

Nu utilizaţi Outlook (Office 2007) pentru mea e-mail-uri.

Se pare că în mod aleatoriu, unele răspunsuri e-mail-uri pentru a-mi întoarce neformatate. Nu contează prea mult, dar uneori oamenii răspuns la e-mail-uri prin tastarea lor comentarii lângă mea iniţială de întrebări într-o altă culoare / subliniat etc Nu este posibil să se facă o distincţie care sunt comentariile lor fără de lectură a textului, care parţial învinge obiect. În plus, atunci nu pot răspunde la ele în altceva în afară de negru de curierat font (nu fie subliniind etc).

În mod cert mea de e-mail ajunge cu ele în corectă, editate de formatare, pentru că sunt în măsură să răspundă în diferite fonturi, etc

Dar undeva între ele şi cu mine, tot de formatare este pierdut.

Sunt tentat să dai vina pe ceilalti, dar mi se intampla in mod regulat şi nu pot ajuta întrebam nu e ceva pe sistemul meu, determinând-o ...

Orice ajutor apreciat.
Old 23 februarie 2009, 09:35
Administrator Group

Se întâmplă cu mine, am pus-o jos la o problema cu unii dintre oamenii pe care-i e-mail ca lor scop atât de mult nu pot face despre el.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.