![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, I use Outlook (Office 2007) na môj e-mailov. Zdanlivo náhodne, niektoré odpovede na môj e-mailov, vrať neformátovaný. Neznamená to však naozaj veci, ale niekedy ľudia odpovedajú na emaily napíšete svoje pripomienky vedľa mojej pôvodnej otázky v rôznych farebných / podčiarknuté atď Nie je možné rozlíšiť, ktoré sú ich komentáre bez čítania textu, ktorý čiastočne marí objektu. Navyše, nemôžem teda odpovedať na ne nič iného ako čiernu kuriérskymi písma (ne Zdôrazňujúc buď etc). Jednoznačne môj e-mail dorazí s nimi v poriadku, upravitelného formátovania, pretože sú schopní reagovať na rôzne typy písma apod Ale niekde medzi nimi a mnou, všetko je stratené formátovania. Som v pokušení svalovej vinu na iných, ale stáva sa mi, na základe ktorého sa pravidelne a nemůžu pomoct si, je tam niečo o mojom systéme spôsobuje, že ... Pomoc ocenia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deje sa mi taky, dal som to na problém s niektorým z ľudí, ako je e-mailom na ich konci to nie je moc nemôžem robiť.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Outlook Express Chyba - e-maily nebudú tlačiť | Sparkey 5 | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 10.září 2009 14:11 |
| Všetky Outlook emaily ísť do spam | alyann | Office & Aplikácie | 0 | 8 júna 2009 15:12 |
| Emaily miznú (vytvárajú) v programe Outlook 2007 | hansm14 | Office & Aplikácie | 0 | 3. júna 2009 02:12 |
| Prípravné Voľný Mail Providers Odoslať e-mailov programu Outlook na vyžiadanie | Tom Billington | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 7. marca 2009 13:12 |
| Nie poss otvoríte webové odkazy prostredníctvom e-mailov v programe Outlook 2003 | 1199mac | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 20. december 2007 03:58 |
| Thread Tools | |
| |