![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nazdar. můžu nějak zjistit, jestli mi někdo zablokoval nebo delected mi z jejich seznam .... Existuje nějaký způsob, jak ?.... plz help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nope bude jen ukázat, jak jim je offline
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte Messenger Plus Prodloužení je možné, že jsem tu je to skvělé, která vám umožní provádět spoustu dalších věcí, a tam je okno, na to, že vám umožňuje prohlížet všechny vaše kontakty a řekne vám, pokud máte na svém seznamu kontaktů, nebo ne, kdy byly naposledy online atd.
| |||
| |||
| nebo zkuste posel objev živých přidat na http://live.msgdiscovery.com/ své volné a snadné použití příliš. |
|
| |||
| |||
| ok, tak vám poslal mi PM říkal jste měli instalovat Messenger Plus a jak to zjistit, tak jsem myslela, že by po tu pro ostatní lidi to taky výhodu: v hlavním okně budete mít několik ikon, klikněte na ten, který je 6. zleva (bude vypadat jako barevné pozadí s vykřičníkem)> Kliknutím na kontakt list clean-up> v pravém sloupci je napsáno, že pokud jste přidáno, nebo ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeho skutečně není možné říci, který zablokoval vás. Pouze který vypouští jste své seznamu kontaktů. Všechny webové stránky říká, že lze je hoax.
|
| |||
| |||
| Slyšel jsem, že prý Skype můžete říct. Nejsem si jistý ale mohlo to vyzkoušet, pokud budete chtít.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| To by bylo, kdo je blokován jste na své služby, i když ne? Konec konců, proč by skype obtěžovat, aby vypracovala program najít lidem umožní zjistit, kdo to je blokován na něco, co není jejich? |
|
| |||
| |||
| Já nevím. Jen jsem slyšel ústně ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje způsob, jak tyto stránky jsou con, kromě instalace nějakou formu malware o podezření Blokátory počítač, který je s ohledem zjištění trochu daleko.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 11. listopadu 2008 00:35 |
| Jak blokovat aktualizace systému Windows? | Sandra | Operační systémy Windows | 2 | 26. Září 2008 11:30 |
| Windows Live Přihlásit | Lukee12 | Operační systémy Windows | 3 | 18. leden 2008 17:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | Obecné Hardware Chat | 2 | 2. ledna 2008 06:41 |
| Windows Live ID a msn | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 25. října 2007 07:27 |
| Thread Nástroje | |
| |