![]() |
|
| |||
| |||
| γεια. Μπορώ να βρει κάποιον τρόπο αν κάποιος έχει παγώσει ή delected εμένα μου από την λίστα .... Υπάρχει κάποιος τρόπος ?.... plz βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι μόνο θα δείξει, όπως αυτές εκτός σύνδεσης
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν έχετε την αγγελιοφόρο συν επέκταση μπορείτε, έχω θεωρώ ότι είναι μεγάλη, σας επιτρέπει να κάνουμε ένα σωρό άλλα πράγματα, και υπάρχει ένα παράθυρο σε αυτό που σας επιτρέπει να δείτε όλες τις επαφές σας και σας λέει αν έχετε σχετικά με τις επαφές τους κατάλογο ή μη, κατά την τελευταία online κτλ.
| |||
| |||
| ή δοκιμάστε να ζουν αγγελιοφόρος ανακάλυψη για την προσθήκη http://live.msgdiscovery.com/ την ελεύθερη και εύκολη στη χρήση και εγώ. |
|
| |||
| |||
| ΟΚ, καλά μου έστειλε ένα PM λέγοντας σας είχε εγκαταστήσει αγγελιοφόρο συν και πώς να μάθετε γι 'αυτό νόμιζα ότι θα είναι εδώ για τη θέση άλλων ανθρώπων επωφελούνται πάρα πολύ: για το κύριο παράθυρο θα έχετε πολλές εικόνες, επιλέξτε αυτό που είναι το 6ο από τα αριστερά (θα μοιάζουν με ένα έγχρωμο φόντο με ένα θαυμαστικό)> Κάντε κλικ στην Επικοινωνία λίστα εξυγίανση> στη δεξιά στήλη που λέει ότι αν έχουν προστεθεί ή δεν μπορείτε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν να πούμε που έχει δεσμεύσει σας. Μόνο που σας έχει διαγραφεί από την λίστα επαφών. Κάθε ιστοσελίδα μπορεί να λέει ότι είναι μια φάρσα.
|
| |||
| |||
| Έχω ακούσει ότι τα φαινόμενα του Skype μπορεί να πει. Δεν είμαι σίγουρος όμως, θα μπορούσε να το δοκιμάσετε, αν θέλετε.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Αυτό θα ήταν ποιος σας εμπόδισε των υπηρεσιών τους, αν και σωστά; Afterall, γιατί θα skype κόπο να παράγουν ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να βρουν για να μάθετε ποιος εμπόδισε τους για κάτι που δεν είναι δικά τους; |
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω. Μόλις ακούσει λέξη από το στόμα του ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει τρόπος, αυτές οι ιστοσελίδες είναι ένα τέχνασμα, εκτός από την εγκατάσταση κάποια μορφή κακόβουλου λογισμικού για τα οποία υπάρχουν υποψίες αποκλειστών υπολογιστή, το οποίο αναλαμβάνει να ανακαλύψουμε λίγο μακριά.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows Live Messenger | pmaspks | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 11 Νοε 2008 00:35 |
| Πώς να μπλοκάρει τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows; | Sandra | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 26η Σεπ 2008 11:30 |
| Windows Live Είσοδος | Lukee12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 18 Ιαν 2008 17:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 2η Ιαν 2008 06:41 |
| Windows Live ID και msn | tinkerbell | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 25 Οκτ 2007 07:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |