![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok. Mogu li se nekako saznati ako netko mi je blokirao ili delected me iz svojih lista .... Ima li bilo koji način ?.... plz pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne samo da će prikazati ih kao bića offline
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ukoliko imate Messenger plus ekstenzija možete sam da ću pronaći svoj 'velik, omogućava hrpe drugih stvari, a tu je prozor na to što vam omogućuje da pogledati sve svoje kontakte i govori vam da li ste na njihovom popisu kontakata ili ne, kada su posljednji online itd.
| |||
| |||
| ili pokušajte Messenger discovery live dodaj na http://live.msgdiscovery.com/ slobodnih i jednostavan za korištenje previše. |
|
| |||
| |||
| OK, dobro ti poslao mi je PM govoreći vam je instalirati Messenger plus i kako pronaći vanjska strana tako da sam mislio JA će pošta Internet ovdje za dobrobit drugih ljudi previše: na glavnom prozoru ćete imati nekoliko ikona, kliknite na onu koja je 6. s lijeva (izgledati će poput boje pozadine sa znak uzvika)> Kliknite na kontakt listi čist-gore> zdesna column on kaže da, ako si dodao ili ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Njegova zapravo ne mogu reći koji je blokiran vas. Samo tko je obrisan ste isključili njihove kontakt liste. Svejedno website rekavši da može je hoax.
|
| |||
| |||
| Ja sam čuo da navodno Skype mogu reći. Im 'ne siguran ipak, moglo bi ga iskušaju, ako želite.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| To bi bilo tko je blokirao na njihove usluge iako u pravu? Afterall, zašto bi skype gnjaviti proizvoditi program za pronalaženje dopustiti ljudima da biste saznali koji je blokiran ih na nešto što nije njihova? |
|
| |||
| |||
| Ne znam. Upravo sam čula riječ po ustima ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema načina, oni su con web stranice, osim instalirate neki oblik zlonamjernih programa na računalu sumnja blokatori, koji je vodeći pronalaženje malo daleko.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 11. studeni 2008 00:35 |
| Kako blokirati Windows ažuriranja? | Sandra | Windows Operating Systems | 2 | 26. Ruj 2008 11:30 |
| Windows Live Sign In | Lukee12 | Windows Operating Systems | 3 | 18 siječanj 2008 17:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | General Hardware Chat | 2 | 2. siječanj 2008 06:41 |
| Windows Live ID i msn | tinkerbell | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 25. listopad 2007 07:27 |
| Thread Tools | |
| |