![]() |
|
| |||
| |||
| הי. איכשהו אני יכול לגלות אם מישהו חסם אותי או delected ממני את הרשימה .... האם יש דרך לעזור ?.... plz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא יהיה פשוט להראות להם להיות כ Offline
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך את Messenger Plus סיומת אתה יכול, יש לי כי אני מוצא את זה נהדר, מאפשר לך לעשות המון דברים אחרים, ויש בו חלון המאפשר לך להציג את כל אנשי הקשר שלך ואומר לך אם יש לך את רשימת אנשי הקשר או לא, כשהם היו אחרונים מקוון וכו '
| |||
| |||
| Messenger או לנסות להוסיף על גילוי חי http://live.msgdiscovery.com/ את בחינם, קלה לשימוש מדי. |
|
| |||
| |||
| טוב, בסדר ששלחת לי בערב היה אומר לך להתקין Messenger Plus וכיצד ניתן לברר זאת חשבתי הייתי לכתוב את זה כאן של אנשים אחרים נהנים גם: על החלון הראשי שלך יהיה מספר סמלים, לחץ על אחד כי הוא בצד שמאל של 6 (ייראה כמו coloured רקע עם סימן קריאה)> לחץ על רשימת אנשי הקשר נקי-up> על בעמודה הימנית זה אומר כי אם האם הוספה או לא. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא באמת ניתן לדעת מי חסם אותך. רק שיש לו שנמחקו אותך לרשימת אנשי הקשר שלהם. כל אתר אינטרנט יכול להגיד את זה הוא מעשה קונדס.
|
| |||
| |||
| אני כבר שמעתי את זה כנראה Skype יכול לומר. אני לא בטוח אם כי, יכול לנסות את זה אם אתה רוצה.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| זה יהיה מי חסם אותך על השירות שלהם למרות נכון? Afterall, למה לטרוח Skype לייצר תוכנית למצוא לאפשר לאנשים לגלות מי חסם אותם על משהו כי הוא לא שלהם? |
|
| |||
| |||
| אני לא יודע. אני רק שמעתי על ידי המילה של הפה ...
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין דרך, אלה של אתרי אינטרנט יחד, מלבד התקנת צורה כלשהי של תוכנות זדוניות על מחשב החשודים blockers, שהוא לוקח את למצוא קצת רחוק.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Live Messenger | pmaspks | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 11th נובמבר 2008 00:35 |
| כיצד לחסום עדכוני Windows? | סנדרה | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 26 ספטמבר 2008 11:30 |
| Windows Live התחבר | Lukee12 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 18 ינואר 2008 17:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 2nd ינואר 2008 06:41 |
| ב-Windows Live ID ו-MSN | tinkerbell | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | ה -25 בחודש אוקטובר 2007 07:27 |
| שרשרת כלים | |
| |