![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Ar galiu kaip nors sužinoti, jeigu kas nors užblokavo mane arba delected mane iš savo sąrašo .... Ar yra koks nors būdas ?.... PLZ help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nope ji tiesiog rodomi kaip jiems yra neprisijungę
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite Messenger plius išplėsti galite, aš manau, kad tai didelis, galima daryti daug kitų, ir yra dėl to, kad langas leidžia peržiūrėti visus savo kontaktus ir jums pasakys, jei jie jus į savo kontaktų sąrašo ar ne, kai jie paskutinį kartą buvo internete ir tt
| |||
| |||
| arba bandyti Messenger atradimas Live įtraukti į http://live.msgdiscovery.com/ jo nemokama ir paprasta naudoti per daug. |
|
| |||
| |||
| Gerai, gerai tu mane pasiuntė PM sakydamas turėtumėte įdiegti "Messenger Plus ir kaip sužinoti, kad aš maniau aš pranešimas čia kitų žmonių naudai per: ant pagrindinio lango turėsite kelias piktogramas, paspauskite vieną, kad iš kairės (atrodys spalvoto fono su šauktuku 6.)> Paspauskite ant kontaktų sąrašą sutvarkymo> dešinėje skiltyje ji sako, kad jei Ar turite pridėti arba ne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jos faktiškai nėra įmanoma pasakyti, kas užblokavo jums. Tik kuris išbraukė jus prie savo kontaktų sąrašo. Bet svetainę sakydamas, kad tai galima būtų pasijuokti.
|
| |||
| |||
| Girdėjau, kad matyt, "Skype" gali pasakyti. Nesu tikras, nors, galėtų jį išbandyti, jei norite.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Tai būtų kas užblokavo Jums savo paslaugas, nors teisės? Afterall, kodėl "Skype rūpintis parengti programą, surasti kad žmonės galėtų sužinoti, kas yra užrakintas juos, kad kažkas yra ne jų? |
|
| |||
| |||
| I don't know. Aš tik išklausytų žodžiu ...
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra būdų, šios svetainės con, išskyrus įrengimo kai kenkėjiškų formą įtariamas blokatoriai kompiuteris, kuri vyksta sužinoti šiek tiek toli.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows Live Messenger | pmaspks | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 11, 2008 00:35 |
| Kaip blokuoti "Windows" atnaujinimus? | Sandra | Windows "operacinės sistemos | 2 | 26 rugsėjis 2008 11:30 |
| "Windows Live Sign In | Lukee12 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 18 sausis 2008 17:35 |
| "Windows Live OneCare | Macmac508 | General Hardware Chat | 2 | 2 sausis 2008 06:41 |
| Windows Live ID, MSN | Tinkerbell | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 25 spalis 2007 07:27 |
| Temos įrankiai | |
| |